мъжка плодовитост

Антиоксиданти за по-добра мъжка плодовитост!

0
(0)

Понижаването на мъжката плодовитост в световен мащаб е проблем, който започва да става все по-актуален. Проблеми с плодовитостта при мъжете могат да се появят в резултат на различни причини. Но недостигът на достатъчно витамини и антиоксиданти се свързва с повишаване на оксидативния стрес, който доказано се отразява негативно на мъжкото полово здраве.

Как оксидативният стрес въздейства върху мъжката плодовитост?

При липсата на сериозни здравословни проблеми, които се свързват с импотентност при мъжете, намаляване на качеството на семенната течност нерядко се свързва именно с оксидативния стрес. Той се повишава, когато се наруши балансът между антиоксидантната защита и реактивните кислородни частици (ROS). А от този баланс зависи правилното физиологично функциониране на всеки от нас.

Антиоксиданти за по-добра защита и по-добра плодовитост при мъжете

• Витамин Е – важен антиоксидант, който доказано намалява нивата на свободните радикали и съдейства за подобряване на плодовитостта. Освен това витамин Е повишава активността и на други антиоксиданти, участващи в неутрализирането на негативния ефект от свободните радикали.

Banner

• Витамин C – познат още като аскорбинова киселина, този водоразтворим витамин представлява и мощен антиоксидант. Изследвания доказват, че в комбинация с витамин Е създават защитна бариера на клетките срещу свободните радикали и намаляват значително оксидативното увреждане на мъжката сперма.

• Селен – мъжете се нуждаят от селен за стимулиране на процеса сперматогенеза, за развитие на тестисите и подобряване функциите и мобилността на сперматозоидите. Проучвания доказват, че този микроелемент с антиоксидантна активност спомага за намаляване на оксидативния стрес.

• Глутатион – един от най-мощните и изобилни антиоксиданти в човешкото тяло. Синтезира се от аминокиселините цистеин, глицин и глутаминова киселина. Глутатион се свързва със селенът и витамин Е, за да се получи ензимът глутатионпероксидаза, който обезврежда активни кислородни форми.

• Каротеноиди – тези естествени пигменти се срещат в определени плодове и зеленчуци. По-голямата част от тях притежават антиоксидантни свойства, които доказано подобряват мъжката плодовитост. Астаксантин и ликопен се смятат за най-полезни за повишаване на концентрацията на мъжката семенна течност.

Доказано средство за стимулиране на мъжката плодовитост

За подобряване на плодовитостта и цялостно стимулиране на сексуалната мощ при мъжете специалистите препоръчват приема на Камагра / Kamagra®. С изцяло природния си състав, този продукт благоприятства постигането на нормална ерекция и повишава броя, подвижността и качеството на мъжките полови клетки.
Това е безвреден продукт, който съдържа четири от най-мощните природни съставки с доказан благоприятен ефект върху сексуалната функция при мъжете.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.