еректилна дисфункция

5 храни, които причиняват еректилна дисфункция

0
(0)

Един от най-естествените и лесно достъпни начини да подобрите сексуалното си здраве е чрез прочистване на диетата от вредни храни. За целта е необходимо да се изключат от режима всички храни, които причиняват еректилна дисфункция, както и да се ограничи излагането на замърсители и химикали от околната среда, които влияят на сексуалното здраве на мъжете.

Основни храни, които причиняват еректилна дисфункция

Червено месо

Животинските мазнини и холестерола са вредни за здравето на сърцето. А здравото сърце от своя страна подобрява представянето в леглото. Освен това постигането на ерекция зависи от доброто кръвообращение. Заменете червеното месо в режима си със здравословна алтернатива, като растителен протеин и риба, богата на омега-3 мастни киселини. Все пак не всички видове мазнини са вредни. Тези, които подкрепят здравето на сърцето са авокадо, зехтин, семена и ядки.

Пържени храни

Те също са вредни и за сърцето, и за сексуалната функция. Когато се нагреят до високи температури мазнините се превръщат в един от най-нездравословните избори, които водят до сърдечни проблеми и висок холестерол. Освен това прекомерната им консумация води и до покачване на теглото, което е причина за хормонален дисбаланс и еректилна дисфункция. Затова е необходимо да се откажете напълно от храни като понички и пържени картофи.

Banner

Храни, опаковани в консерва или пластмаса

Бисфенол-А (BPA) е химикал, който се съдържа в пластмасовите опаковки, както и в опаковките на консервираните храни. Храните, които са пакетирани в такива материали, съдържат опасни количества от вредния химикал.
Това вредно вещество инхибира половите хормони. Изследване дори установява, че съществува връзка между BPA и еректилна дисфункция, съпроводена от намалено сексуално желание, безплодие и други хормонални нарушения.

Соя

Соята и производните ѝ продукти също влияят на половите хормони при мъжете. Те могат да предизвикат естрогенен ефект. Това означава, че съдържат субстанции, които имитират функциите на естрогена (женски полов хормон), който мъжете също имат, но в по-малки количества.
Важно е да се поддържа правилния баланс между естроген и тестостерон, за да се запази сексуалното здраве, енергия и мощ.

Алкохолни напитки

Освен задръжките, алкохолът може да намали и ерекцията и сексуалното представяне на един мъж. Редовното прекаляване с алкохола може да намали нивата на тестостерон в организма, като го елиминира от кръвния поток и намали неговото производство.

Трайно овладяване на еректилна дисфункция

Успоредно с прилагането на подходящ хранителен режим, лишен от вредни за половото здраве храни, може да се приема природния продукт Камагра / Kamagra®, който е изцяло натурален и съобразен с нуждите на мъжкия организъм.

Обединени са четири активни съставки, които допълват и подсилват ефектите си. С този продукт се постига трайно повишаване на нивото на мъжките полови хормони с до 33%, подобряване на еректилните способности, повишаване на сексуалната способност и либидото и увеличаване броя и активността на сперматозоидите.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.