проблем с еякулацията

Проблем с еякулацията – има решение!

5
(1)

Според официалната статистика около 30-40% от мъжете имат проблем с еякулацията. Тъй като това е една от най-честите сексуални дисфункции при представителите на силния пол, си струва да поговорим за техниките, които могат да направят продължителния секс „мисия възможна“!

Притискащата техника – помага при проблем с еякулацията

Техниката с притискане на определена точка на пениса спомага за постигане на физически контрол върху оргазма. Чрез това упражнение мъжете могат да идентифицират усещането за оргазъм и да се научат как да го управляват. Изпълнява се по време на мастурбация от мъжа или сексуалния му партньор. Когато усетите, че моментът за еякулация наближава стиснете тялото на пениса под главичката с палец и показалец докато предстоящият оргазъм отшуми. След това продължете със самозадоволяването. Упражнението се повтаря 4-5 пъти, като след това може да достигнете до кулминация.

Техниката „спри-започни“

Друга изпитана практика за овладяване на преждевременна еякулация е техниката „спри-започни“. Този метод също се изпълнява по време на самозадоволяване. Когато кулминацията наближава, трябва да прекратите всякаква стимулация на половия член и да оставите усещането за предстоящ оргазъм да изчезне напълно. След като пикът на удоволствието отшуми, стимулацията на пениса трябва да започне отново до наближаване на следващия оргазъм. Прекратете пак точно преди достигане на кулминацията. Цикълът трябва да се повтори 5-6 пъти преди еякулация.

Banner

Упражнения на Кегел

Упражненията на Кегел, които укрепват мускулатурата на тазовото дъно, са доказано средство за подобряване на сексуалната мощ при мъжете. Според проучване от 2014 г. практикуването им в продължение на 12 последователни седмици е помогнало на мъже с преждевременна еякулация да контролират еякулаторните си рефлекси и да удължат времето до достигане на оргазъм. Тъй като мускулите на тазово дъно са тези, които прекъсват потока на урината, най-лесно ще ги локализирате по време на уриниране. За целта трябва да прекъснете ходенето по малка нужда и да установите кои мускули стягате. След като сте идентифицирали мускулатурата на тазовото дъно започнете да свивате и отпускате със задържане по няколко секунди. Повторете по 10 пъти и правете по няколко серии на ден за оптимален резултат. Най-лесно ще ви бъде да изпълнявате упражненията на Кегел в легнало или седнало положение.

Природна помощ при проблем с еякулацията

Ефективен продукт за овладяване на преждевременната еякулация е Камагра / Kamagra®. Натуралното средство е комбинация от природни съставки с доказано действие за възвръщане и подобряване на сексуалната мощ. Всяка капсула доставя на организма оптимални количества стандартизирани екстракти от:

  • Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg
  • L-аргинин 150 mg
  • Мака 100 mg
  • Женшен 100 mg

Съставките са съчетани така, че взаимно да се допълват и да подсилват действието си. При редовен прием на продукта се постига регулиране на еякулацията, преодоляване на еректилната дисфункция, повишаване на либидото и засилване на удоволствието. Важно уточнение е, че продуктът е предназначен за дългосрочно овладяване на сексуалните проблеми и няма моментален ефект. Напълно безопасен е и няма противопоказания при продължителна употреба. Търсете в аптеките или поръчайте от сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.