подобряване на плодовитостта при мъжете

Подобряване на плодовитостта при мъжете – ето как!

4.8
(19)

Подобряване на плодовитостта при мъжете е от важно значение за зачеването и продължаването на рода. Ето защо днес ще предложим начини за стимулиране на мъжката фертилност.

Наслаждаване на живота

Научно доказано е, че хората и в частност мъжете, които са по-тревожни и стресирани, са по-малко плодовити от тези, които са спокойни. Научното обяснение е, че стресовите хормони имат противоположна функция от сексуалните и репредуктивни хормони. В природата организмите интерпретират емоционалния стрес като синоним на неподходящ период за размножаване. В гените е заложено създаването на потомство да се отложи за по-благоприятен момент. Предвид казаното дотук е силно препоръчително мъжете, които са готови да станат бащи, да избягват стресовите ситуации в ежедневието, да си почиват повече и да се наслаждават на живота.

По-внимателен избор на храните

Оптималната диета за по-добра мъжка плодовитост е подобна на тази, която се препоръчва за здраве и дълголетие. Нюансите са единствено по отношение на витамините и микроелементите за нормалния фертилитет и възпроизводството.

Banner

За предпочитане е да се консумират повече сезонни плодове и зеленчуци. Те са по-богати на хранителни вещества, защото не са съхранявани в хладилни камери и не са третирани с препарати с цел удължаване срока на годност.

Нужно е да се набавят повече от незаменимите омега-3 мастни киселини, тъй като те подобряват качеството на семенната течност. Добри хранителни източници на тези вещества са орехите, тиквените семки и лененото семе.

Желателно е да се избягват рафинираните храни, пърженото, транс и наситените мазнини, полуфабрикатите, хранителни продукти в пластмасови и метални опаковки. Всички те оказват неблагоприятен ефект върху плодовитостта.

Редовно и умерено спортуване за подобряване на плодовитостта при мъжете

Екстремните физически натоварвания намаляват броя на сперматозоидите, докато тренировките с умерена интензивност подобряват тяхната подвижност. Именно поради това мъжете, които планират да станат бащи, трябва да се вслушват повече в тялото си и да не се преуморяват във фитнеса. Тук ще отворим една скоба, за да кажем, че е добре спортното облекло да е от естествени материи и да е със свободна кройка в областта на гениталиите. Запарването на тестисите е причина за намалено образуване на сперматозоиди.

Изкореняване на вредните привички

Алкохолът и цигарите имат негативен ефект върху плодовитостта на мъжете. Установено е, че приемът на 6 до 10 чаши бира или вино седмично понижава мъжката фертилност с 34%. Освен това алкохолът намалява половата активност и влошава качеството на семенната течност.

Тютюнопушенето на свой ред е причина за спад във фертилните способности с 50-75%. То намалява броя и подвижността на жизнеспособните сперматозоиди в спермата.

Добрата новина е, че ефектите са обратими стига пороците да се изкоренят навреме.

Изцяло природен продукт за подобряване на плодовитостта при мъжете

Специалисти по мъжко репродуктивно здраве препоръчват Камагра / Kamagra® за по-добра фертилност при мъжете. Това е продукт със 100% природен произход, който:

Всичко това е възможно благодарение на уникалната формула, съчетала в едно четири от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg. Съставките взаимно се допълват и усилват своето действие.

Продуктът предлага дълготрайно решение за сексуалните проблеми. За оптимални резултати е желателен продължителен прием по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Няма противопоказания.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.