намалено либидо при жените причини

Намалено либидо при жените – 4-те основни причини

5
(3)

В днешната статия ще засегнам една щекотлива тема – главните причини за намалено либидо при жените. Да захвърляме задръжките и да почваме!

4-те основни причини за намалено либидо при жените

Стрес – 1-ва от основните причини за намалено либидо при жените

Силното нервно напрежение, на което са подложени болшинството от дамите в съвременното общество, буквално „убива“ желанието за интимност. Балансирането между домакинските задължения, отглеждането на детето и работата е сериозно предизвикателство за жените. В опит да се справят със всички задачи за деня те се изтощават до краен предел. В резултат нямат нито време, нито сили да отговорят на сексуалните желания на партньора си. За щастие, излизане от порочния кръг има. Изисква се единствено леко забавяне на темпото и проява на умерена доза егоизъм.

Монотонност

Рутината убива всяка тръпка, а оттам и желанието за интимни ласки. За да поддържат искрата на страстта дамите и техните партньори трябва да проявяват повече фантазия и да разчупят еднообразието в леглото. За целта могат да изпробват нови секс пози и играчки или да променят мястото за интимни замимания. Внасянето на романтична атмосфера в спалнята също може да се окаже достатъчно условие, за да разпали сексуалното желание.

Banner

Липса на самочувствие

Неувереността във външния вид действа като спирачка за либидото при жените. Идеализираният образ на перфектното женско тяло кара голяма част от дамите да се депресират и да се чувстват зле в кожата си. Комплексите им пречат да се отпуснат и да се насладят на половия акт, в резултат на което сексуалният им живот постепенно замира. За да разпалят отново огъня в спалнята, е нужно да повишат самооценката си. От помощ в това начинание биха им били позитивните утвърждения и самоприемането.

Медикаменти

Някои лекарства влияят негативно на женското либидо. Примери за такива са антидепресантите (особено селективните инхибитори за обратно захващане на серотонина), оралните контрацептиви и химиотерапевтичните препарати. В този случай е добре да се направи консултация с лекар, за да се обсъдят възможностите за замяна на лечението.

Ето как да се подпомогне борбата с 4-те основни причини за намалено либидо при жените

За повишаване на женското либидо по естествен път специалистите у нас препоръчват Камагра / Kamagra®. Това е изцяло природен продукт, който благоприятства сексуалната функция при мъже и жени. Положителният ефект върху либидото се дължи на рационалната комбинация от активни съставки с отношение към сексуалната дисфункция. Всяка капсула съчетава в едно силата на Трибулус терестрис 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Съставките взаимно допълват и усилват своя ефект. В резултат продуктът повишава сексуалната активност и усилва насладата, поддържа психическата и физическа мощ на дамите.

Камагра не дава моментен ефект, а предлага дългосрочно решение. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Има отлична поносимост и е напълно безвреден.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.