за мъжка потентност

За мъжка потентност – сигурна природна помощ

4.9
(20)

Преди да посегнете към медикаментите за мъжка потентност, вижте какво има в природната аптека. Така няма да се излагате на риск от поява на странични ефекти.

Природни дарове за мъжка потентност

Дамяна (Turnera diffusa)

Сред многото полезни свойства на тази билка се нарежда способността ѝ да подобрява потентността. Още маите са я използвали като афродизиак. Благотворният ѝ ефект върху сексуалната активност при мъжете се дължи на високото съдържание на флавоноиди, кофеин и арбутин в състава ѝ. В допълнение билката Дамяна допринася за по-добро оросяване на пениса, което е изключително важно за нормалното свиване и отпускане на мускулите, които участват в ерекцията, като блокират изходящия кръвоток.

Banner

Корейски женшен (Panax ginseng)

Корейският женшен, познат още като „азиатски женшен“ и „истински женшен“, намалява умората и увеличава сексуалната енергия. Проучвания при животни са показали, че подобрява либидото и репродуктивните функции на организма. При пациенти с простатит, пък има и известно противовъзпалително действие.

Мака (Lepidium peruvianum) – природно средство с доказани ползи за мъжка потентност

Този корен, който вирее на височина над 3000 метра в перуанските Анди, влияе ободряващо на организма и традиционно се използва за афродизиак. Проучвания показват, че екстрактът от корен на Мака помага за подобряване на физическите показатели и на сексуалните способности дори при мъже с еректилна дисфункция. Положителният ефект на растението се дължи на способността му да повишава концентрацията на азотен оксид в кръвта. Това вещество спомага за по-бързото разширяване на кръвоносните съдове и по-лесното им изпълване с кръв. Възбудата настъпва бързо и се задържа лесно. Има данни, че коренът от Мака подобрява качеството на спермата и подвижността на сперматозоидите.

Бабини зъби (Tribulus terrestris)

Тревистото едногодишно растение е използвано от китайската медицина и аюрведа от хиляди години насам за повдигане на либидото. Наблюдения показват положителен ефект при мъже с лека до умерена еректилна дисфункция. Доброволците докладват за увеличаване на сексуалното желание, за подобряване на сексуалната функция и за нарастване на удовлетвореността от секса. Благотворното въздействие на билката Бабини зъби се дължи на високото съдържание на стероидни сапонини. Тези сложно устроени гликозиди стимулират клетките на Лайдиг в тестисите да увеличат синтеза на тестостерон – основният полов хормон при мъжете, от който зависят сексуалните им способности.

Комбинация от природни вещества, използвани от хилядолетия за мъжка потентност

Специалистите по сексуално здраве у нас препоръчват на мъжете да увеличат половата мощ, сексуалното желание и издръжливостта с помощта на Камагра / Kamagra®. Това е изцяло естествен продукт, съчетал в себе си силата на едни от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Активните вещества са високопречистени и стандартизирани екстракти от Бабини зъби 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Съставките взаимно се допълват и усилват своето действие. Щателно проучени са по отношение на своята ефективност и безопасност. Природният продукт предлага дългосрочно решение на сексуалните проблеми. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции дори при продължителен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.9 / 5. Брой гласове: 20

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.