ниски нива на тестостерон при мъжете

Екстракт от Бабини зъби – за добра полова мощ при мъжете

0
(0)

От векове билката Бабини зъби (Tribulus terrestris) се използва в традиционната медицина на различни народи и култури. България обаче е облагодетелствана с най-големи ползи и най-добри качества на билката. Това се дължи на географското ни разположение. По нашите земи тя се отличава с по-висока концентрация на полезни вещества, което от своя страна означава и по-висока ефективност при използване.

Екстракт от Бабини зъби – какво съдържа и какви са ползите за мъжката плодовитост?

Сред основните вещества с най-висока биологична активност в Tribulus terrestris са сапонините – протодиосцин, протограцилин, диосцин, трилин, както и флавоноиди, алкалоиди от харманов тип, трибулозид, рутин растително масло и витамин C.

Ползите от екстракт от Бабини зъби за мъжкото полово здраве са много. Освен че повишават сексуалното желание и либидото, веществата в екстракт от билката по естествен начин повишават нивата на тестостерон в мъжкия организъм. Според отделни източници билката се определя като мощен афродизиак.

Banner

Какво е действието на екстракт от Бабини зъби?

Откритите активни съединения в Трибулус терестрис доказано стимулират производството на тестостерон. По-конкретно се активира производството на по-големи количества лутеинизиращ хормон (LH), който стимулира Лайдиговите клетки в тестисите да произвеждат повече тестостерон. От своя страна високите нива на тестостерон повишават броя и подвижността на сперматозоидите.
Нормалните нива на тестостерон в мъжкия организъм съдействат за плодовитостта, здравето на простатата, по-добра сексуална функция и цялостно сексуално удовлетворение. При мъжете от нивата на този хормон зависи и покачването на мускулната маса, понижаване на теглото и цялостната физическа издръжливост. Добрият сън, настроението и управлението на стреса в ежедневието също зависят от нормалните тестостеронови нива в мъжкия организъм.
Всеки мъж е добре да е наясно, че с напредване на възрастта нивата на този важен хормон намаляват по естествен начин и поддържането им в норма е от значение за доброто сексуално здраве.

Екстракт от бабини зъби в комбинация с три други съставки за постигане на половата мощ, за която всеки мъж мечтае!

В природния продукт Камагра / Kamagra® са съчетани четири естествени активни съставки – трибулус терестрис, L–аргинин, йохимбе и жен-шен. Всяка от тях има отношение към половото здраве на мъжа, но в комбинация и в правилното съотношение подсилват ефектите си и се допълват взаимно. Всички мъжки сексуални проблеми намират своето ефикасно и безвредно решение!

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).