мъжки проблеми

Мъжки проблеми в интимен план – развенчаване на митовете

5
(1)

В съвременното общество битуват заблуди, относно някои мъжки проблеми в сексуален план. В следващите редове ще опровергаем неверните твърдения.

Разобличаване на някои от най-популярните митове, свързани с мъжки проблеми от сексуален характер

Признаците за импотентност са синоним на мъжки климакс

Симптомите на еректилна дисфункция могат да се появят във всяка възраст. Възможно е те да насочват към редица физически и психически проблеми. За щастие, навременната диагноза води до успешно лечение и връща мъжката самоувереност.

Друга добра новина е, че дори мъже в напреднала възраст могат да имат удовлетворяващ сексуален живот. Показателен пример за това са известни личности като Чарли Чаплин и Лев Толстой.

Banner

Появата на мъжки проблеми от сексуално естество бележи края на сексуалния живот при мъжете
Еректилните дисфункции не са доживотна присъда. Съвременната медицина разполага с достастъчно средства за разрешаването им. Единственото, което е необходимо, е при появата им своевременно да се потърси лекарска помощ.

Смяната на интимната партньорка е предпоставка за по-добър сексуален живот

Специалистите са категорични, че честата смяна на партньорката може да окаже негативен ефект върху мъжките сексуални способности. Основната причината за това е страхът от провал в леглото. Тривиалното схващане, че само една от 100 жени може да бъде напълно удовлетворена от секса с нов партньор допълнително плаши мъжете.

Мъжът, който заема висока позиция, няма добър сексуален живот

Доказано е, че мъжете на ръководни постове, са много по-уверени в себе си. Самоувереността, от своя страна, влияе благоприятно върху качеството на сексуалния живот. Това обаче не е всичко. Американски учени установяват, че тези мъже се грижат и в много по-голяма степен за здравето си. Хранят се здравословно и живеят активно. Това са важни предпоставки за изпитването на по-голяма удовлетвореност от секса.

Хормоналната терапия удължава и подобрява сексуалната способност на мъжете

Хормоналната терапия се назначава от специалист при установяване на ниски нива на тестостерон в мъжкия организъм. Практиката обаче показва, че негативите значително надхвърлят ползите от този метод на лечение, прилаган при мъжки проблеми от интимен характер.

Природният продукт Камагра / Kamagra® e разумна алтернатива на хормонозаместителната терапия при мъжете. Трибулус терестрис (Бабини зъби), е една от активните съставки, която предлага ефективно решение за безопасно повишаване на тестостерона в мъжкия организъм. Научно доказано, е че екстрактът от тази лековита билка повишава нивото на тестостерон при мъжете с цели 33%. Възстановяването на хормоналния баланс, на свой ред, води до повишаване на либидото и значително подобряване на сексуалните способности.

Останалите три активни съставки – аминокиселината L-аргинин и екстрактите от Мака и Женшен, усилват и допълват действието на Трибулус терестрис. Техните ползи обаче не се изчерпват дотук! Те съдействат за успешното справяне със сексуални дисфункции.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.