любителите на кафе

Знаете ли, че кафето и Камагра преодоляват еректилната дисфункция?

0
(0)

Добра новина за любителите на кафе от мъжки пол – според специалисти редовният прием на напитката – независимo дали в горещо или студено състояние е един от подходящите начини за преодоляване на еректилната дисфункция.

Преди да продължим с обяснението защо това е така нека хвърлим малко светлина върху проблема – еректилна дисфункция.

Тя е проблем, който се среща както при млади мъже, така и при хората на средна и напреднала възраст. Еректилната дисфункция представлява невъзможност за поддържане на ерекцията, като причините за това са най-често от психичен, емоционален или хормонален характер. Смята се, че около 3% от мъжете в България страдат от еректилна дисфункция. Една част от тях са на възраст между 20 и 30 години, а друга – над 50. Ако не се вземат навременни мерки, свързани с разрешаването на проблема, както и ако проявите му зачестят, той може да доведе до нанасянето на сериозен удар върху психиката, емоционалния и сексуалния живот както в частност на мъжа, така и върху партньорката. Не бива да забравяме че еректилната дисфункция може да се окаже също така и повод за влошаване на връзката между двамата като цяло, в някои случи дори да предизвика раздяла.

Как кафето може да помогне за разрешаване на проблема еректилна дисфункция?

Според група американски учени от тексаския университет, представителите на силния пол, които употребяват кофеин, независимо под каква форма – кафе, енергизиращи напитки, или чай се радват на много добри резултати в интимен план. Освен това опасността от появата на този проблем при тях е по-ниска от тази при “въздържателите” с цели 42%. Оптималното количество за постигането на този ефект бил в рамките на 85-170 мг ежедневен прием на напитките. Предимството на този тип напитки се състои в това, че кофеинът спомага за увеличаването на кръвопотока към половия орган чрез релаксация на мускулите и артериите, което улеснява достигането до ерекция. Важно уточнение, което учените правят е, че установеното за здравословно количество кофеин не бива да се надвишава, защото по този начин положителният ефект се намалява. Прекомерната употреба на кофеин може да доведе до увеличаване на нервното напрежение, проблеми с нощния сън, треперене на горните крайници и др.

Banner

Освен приемът на кафе, друг метод с мощно действие насочено към елиминирането на проблема еректилна дисфункция, даден ни от природата е приемът на продукта на натурална основа Камагра.

Камагра съдържа 4 естествени съставки – йохимбе, женшен, L – аргинин, трибулус терестрис, които преодоляват еректилната дисфункция чрез следните ефекти: синтезиране на азотен оксид, водещо до добро кръвоснабдяване на половия орган и достигане до по-добра и продължителна ерекция; преодоляване на стреса и тревожността – едни от основните причинители на еректилната дисфункция.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.