Камагра е отлично средство при сексуална дисфункция

Камагра е отлично средство при сексуална дисфункция

0
(0)

Сексуалната дисфункция представлява нарушение в някаква фаза на сексуалните взаимоотношения, което пречи на даден човек или двойка да изпита удовлетворение от половия акт.

Сексуалнaта дисфункция (СД) при мъжете представлява важен проблем в общата популация, както за представителите на силния пол, така и за техните партньорки, защото оказва сериозни последици върху качеството на живота им. Сексуалната дисфункция обикновено се дължи на физически или психически проблем.

Няколко физически състояния могат да са причина за сексуалната дисфункция – диабет, сърдечносъдови заболявания, неврологични заболявания, хормонален дисбаланс, хронични заболявания, алкохолизъм или злоупотреба с наркотици. Проблемът може да се дължи и на странични ефекти от медикаменти като антидепресантите.

Banner

Психическите причини са свързани със стрес, безпокойство, умора, притеснение от представянето по време на половия акт, проблеми в отношенията с партньора, депресия, чувство за вина, както и сексуална травма от миналото.
Някои специалисти са на мнение, че СД може да бъде провокирана и от атеросклеротични лезии (нарушение, увреждане на тъканта) в гениталните артерии и намаляване на кръвния ток в засегнатите зони.

Сексуалната дисфункция е възможно да засегне мъже от всякаква възраст като се среща много често при мъже в по-напреднала възраст.

Проблем е, че повечето мъже със сексуална дисфункция отказват да говорят за тях и търсят начини за справяне с тях от недостатъчно надеждни източници като интернет.

За щастие мъжете разполагат с ефективно и безопасно решение на този деликатен проблем. То се нарича Камагра – природен продукт, който премахва причините за сексуалната дисфункция – стресът, преумората, безпокойството и др. Продуктът има отличен ефект при мъже със сексуални смущения от съдов и психогенен произход, каквито се наблюдават при сексуална дисфункция. Възстановява невромедиаторите и действа благоприятно на съдовите рецептори. Повишава съдоразширяването на половият орган и подобрява кръвонапълването и ерекцията. Нормализира хормоналния дисбаланс като увеличава нивото на мъжките полови хормони. Приема се по 1 капсула, 2-3 пъти дневно след хранене.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.