подобряване на интимния живот

Подобряване на интимния живот в няколко лесни стъпки

5
(4)

Нека си го кажем направо – дори и най-щастливите двойки имат нужда от подобряване на интимния живот и поддържане на искрата. А в този съвременен, забързан свят, в който съществуваме рядко ни остава време за самите нас и за половинката ни. Това често води до раздори, влизане в рутината, липса на секс и отдалечаване на партньорите един от друг. В днешната статия сме подготвили малки, но с голямо значение хитринки за подобряване на тази част от съвместното съжителство между двойките.

Започнете с малки прояви на обич за подобряване на интимния живот

Може да не успеете да увеличите интимността във връзката си за една нощ, но като предприемете малки стъпки днес, показвате привързаност към партньора си. Кажете му, че го обичате, правете комплименти за външния му вид и се старайте да изглеждате добре за себе си и за половинката си. Покажете любов и уважение и чрез действия. Оставете телефона си, старайте се да поддържате качествен разговор без да се разсейвате от най-малкото нещо. Когато излезете навън се дръжте се за ръце, правете неща, които допадат и на двамата партньори. С течение на времето тези малки моменти естествено ще увеличат интимността у двойката.

Увеличете физическия контакт за подобряване на интимния живот

Нека първо да уточним, че към физически контакт не спадат само целувките и сексуалния акт. Той включва още прегръщане, държане за ръце, чести докосвания през деня. Ако все още не сте готови да се впуснете в спонтанния секс, то за подобряване на интимния живот е необходимо просто да изпитате леко желание за физически акт. Или казано по друг начин, намерете начин да повишите либидото си. Гушкането на дивана, докато гледате филм е добър старт. Освен това има значителни ползи за здравето от това, включително за подобряване на съня и подсилване на имунна система. Направете тази крачка, може да се окаже огромен скок за по-добри интимни преживявания с партньора.

Разберете езика на любовта на вашия партньор за подобряване на интимния живот

Съществуват 5 езика на любовта или казано така – разберете по кой начин вашия партньор дава и получава любов. Може да е чрез:

  • Физическо докосване
  • Подаръци
  • Време прекарано с половинката
  • Думи
  • Жестове

Познаването на вашия любовен език и този на партньора ви може да помогне за подобряване на интимния живот, за който копнеете. Ако например вашата половинка се трогва повече от думите, но вие се опитвате да се свържете с него чрез подаръци и физическо докосване, то тогава вашите усилия са обречени на провал. В този случай би било по-добре да планирате среща заедно или да напишете любовно писмо.

Говорете открито за желанията си за подобряване на интимния живот

Да бъдем честни! Повечето проблеми в интимно отношение произлизат от липсата на комуникация между партньорите. Затова е време да проведете този така неудобен разговор за всички – какви са сексуалните желания, които карат половинката ви да копнее за още. Говорете открито и слушайте внимателно. Не е задължително да задълбавате в дълбоки анализи, а само да се запитате готови ли сте да се отдадете напълно за подобряване на интимния живот. Открийте златната среда за оптимални удоволствия и за двамата партньори.

Помощно средство за подобряване на интимния живот, когато са на лице сексуални проблеми

Понякога става въпрос и за сексуални проблеми, които се отразяват негативно на връзката между партньорите. Затова, когато говорим за сексуална дисфункция като еректилно нарушение, преждевременна еякулация или ниско либидо е добре да се потърси навременно решение. Доверете се на Камагра / Kamagra® и се насладете на успеха. Продуктът за сексуално здраве е създаден на базата на висококачествени екстракти, всеки с отношение към сексуалните дисфункции – Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Комбинацията им съдейства за дълготрайно овладяване на интимните проблеми и при двата пола. Повишава мъжкото и женското либидо. Освен това действа отлично в посока премахване на стреса, умората и изтощението за по-добро представяне в леглото и увеличаване на сексуалното удовлетворение.

Бъди номер едно и потърси продукта в аптеките, или за по-голямо удобство поръчай онлайн от електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 4

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.