упражнения при преждевременна еякулация

Упражнения при преждевременна еякулация – опитайте тези

5
(4)

Все повече изследвания доказват многобройните ползи от практикуване на редовни упражнения при преждевременна еякулация. Затова и в следващата статия сме подготвили 3, от които може да се възползвате. Ще забележите ефект, не само върху физиката ви, но и върху емоционалното здраве.

Кегел упражнения при преждевременна еякулация – с доказано добри резултати

Проучвания показват, че упражненията на Кегел могат да подобрят както еректилната дисфункция, така и преждевременната еякулация. Една изследователска статия установява, че след 12 седмици терапия на тазовото дъно, мнозинството от мъжете участвали в проучването имали по-голям контрол върху своя еякулационен рефлекс. Резултатите остават същите след 6 месечно проследяване. Като за начало е добре да се идентифицират мускулите на тазовото дъно. Това става най-лесно по време на уриниране. Опитайте се да спрете процеса по средата и обърнете внимание кои мускули сте стегнали за тази цел. Е това е мускулната група към, която трябва да насочите важните Кегел упражнения при преждевременна еякулация. Започнете последователно да ги свивате и отпускате за 5 секунди. Важно е в тренировката да не вземат участие и други мускули. А, за да извършвате активностите качествено трябва да не забравяте и дишането. При свиване вдишвате, а при разпускане издишате. За оптимален ефект е необходимо да сте постоянни и да заздравявате тазовото дъно с по 30 повторения поне 5-6 пъти на ден.

Прилагане на натиск върху перинеума – едно от ефективните упражнения при преждевременна еякулация

Първата стъпка към практикуването на тази техника е оказване на натиск върху перинеума. Това е мястото, разположено по средата между ануса и скротума като се простира до простатната жлеза. Обикновено тази жлеза се свива и отпуска по време на оргазъм. Прилагането на натиск върху това място точно, когато е на път да настъпи ранна еякулация нарушава този ритъм, което помага за забавяне на процеса.

Banner

Упражнение за облекчаване на стреса при преждевременна еякулация

Стресът и безпокойството са чести причини за преждевременна еякулация. Освен тях изследвания показват, че страхът от повтарящ се провал също може да влоши вече съществуващия проблем. Затова мъже, може да практикувате упражнение за премахване на тези усещания, като медитация например за облекчаване на безпокойството. Освен това аеробни упражнения като ходене, джогинг и плуване работят в посока намаляване на тревожността. Това става като по време на тренировката се понижава производството на кортизол – хормон на стреса и се покачват нивата на допамин – хормон на щастието. Освен тях, високоинтензивните упражнения и тези с тежести помагат за редуциране на теглото. А това може да помогне за подобряване на сексуалното здраве на мъжете чрез предотвратяване на:

  • Затлъстяване
  • Диабет
  • Хипертония
  • Висок холестерол,

които са най-честите причини за преждевременна еякулация.

За оптимален ефект – комбинация от упражнения при преждевременна еякулация с лек от природата

Според специалистите у нас комбинирането на хранителен режим, упражнения и Камагра / Kamagra® е най-добрата стратегия при преждевременна еякулация. Това е изцяло природен продукт с благотворно действие върху сексуалната функция. Формулата му е съставена от 100% натурални съставки, които имат отношение към сексуалната дисфункция при мъже и жени. Всяка капсула съдържа оптимално количество стандартизирани екстракти от:

Съставките са комбинирани така че да регулират еякулацията, да засилват сексуалното желание и да усилват чувствеността на сетивата. Продуктът може да се приема продължително време, не води до привикване и е с висок профил на безопасност.

Потърсете в аптеките в страната или поръчайте онлайн от електронен магазин МоМо – www.momo.bg, където може да се възползвате от атрактивни промоции.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 4

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.