трибулус фитнес

По-добро фитнес представяне с мощния Трибулус терестрис

5
(1)

Завидна мъжка мощ и по-добро фитнес представяне – това обещава билката Трибулус терестрис. Какви ползи за активно спортуващите крие богатият ѝ състав – научете в следващите редове.

Повече за природното чудо Трибулус терестрис

Трибулус терестрис е известна билка, използвана в източната традиционна медицина. Поради доказаните си в практиката полезни свойства се превръща в предпочитано лечебно средство в множество страни по света. Тъй като местоположението и климатът на страната ни предразполагат съществуването на множество видове лечебни растения, Трибулус терестрис се среща и по нашите ширини. В народната медицина растението е познато под името Бабини зъби. Разпознава се по лимоненожълтите малки цветове, листата с елипсовидна форма и белезникави власинки, и шипчетата по плода. За лечебни цели се използват всички части на растението. Плодовете и коренът са предпочитани, тъй като съдържат най-много биологично активни вещества.

Анализ на състава на Трибулус терестрис разкрива, че растението съдържа много естествени химични съединения. Сред най-известните от тях са стероидните гликозиди (сапонини) и алкалоиди. Сред останалите открити съединения са феноли, флавоноиди, завидни количества витамин C и други. Изследователите все още откриват нови вещества с високо молекулно тегло, принадлежащи на семейството на изброените съединения.

Ползи от Трибулус терестрис по отношение на фитнес представянето

Все повече спортуващи залагат на натуралните безопасни алтернативи за подобряване на представянето и постигане на по-високи резултати. Като природна хранителна добавка за активно трениращи, Трибулус терестрис се отличава със завидни свойства. Учените са на мнение, че основният му механизъм на действие е по отношение на половите хормони. Счита се, че стимулира хипофизната жлеза, в резултат на което се произвежда повече лутеинизиращ хормон, който насърчава синтеза на по-високи нива на тестостерон при мъжете. На този ефект се приписва приносът му за потенциално увеличаване на мускулната маса. Действието му при жените е насочено по-скоро към регулиране на половите хормони. Трибулус насърчава още освобождаването на азотен оксид. Това довежда до увеличаване на притока на богата на кислород кръв към мускулите и позволява по-пълно използване на хранителните вещества, като протеини, например. Приемът на Трибулус терестрис може да повиши издръжливостта по време на тренировка, както и насърчава възстановяването на мускулите след натоварване.

Мощна комбинация с Трибулус терестрис, подходяща при активно трениращи хора

С доказаните ефекти върху нивото на азотния оксид, някои спортуващи предпочитат да приемат Трибулус преди тренировка. Той е адекватна природна алтернатива, която няма бързо отминаващото действие на кофеина и „разтърсващия” ефект на някои синтетични бленди.

За да се възползвате от всички ползи на Трибулус терестрис, заложете на мощната комбинация на билката с Мака, Женшен и L-аргинин. Ще я откриете в природния продукт Камагра / Kamagra®. И четирите активни съставки съдействат за повишаване на енергията и физическата издръжливост. Повлияват психическата и физическата умора. Така съдействат за по-добро спортно представяне и оптимизиране на резултатите. В други отношения, продуктът допринася и за увеличаване на мъжката полова мощ. Спомага за повишаване на сексуалното желание, честота и удоволствие от половите актове. Рационалната природна комбинация с висококачествен състав и синергично действие осигурява по-мощен, безопасен за здравето ефект при продължителен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.