упражнения за повишаване на либидото

Най-добрите упражнения за повишаване на либидото –насладете се на резултата!

5
(3)

Знаете ли, че съществуват упражнения за повишаване на либидото, които ще ви помогнат да водите удовлетворяващ сексуален живот. Редовното им практикуване напълно естествено увеличава сексуалното желание, подобрява тонуса, емоционалното и общото здравословно състояние на организма. Кои са най-добрите активности за постигане на това, може да разберете от статията по надолу.

Как упражненията оказват влияние за повишаване на либидото?

Известно е, че упражненията увеличават притока на кръв в цялото тяло, в това число и гениталиите. Този кръвен поток е жизненоважен за сексуалната възбуда както при мъжете, така и при жените. В допълнение, редовните активност освобождават ендорфини, които могат да помогнат за подобряване на настроението и нивата на енергия. А това от своя страна може да направи вас по-възприемчиви към сексуални стимули. Освен това практикуването им подобрява физическото здраве, като намалява риска от състояния като затлъстяване, диабет и високо кръвно налягане. Всички те влияят негативно на сексуалната функция.

Кардио упражнения за повишаване на либидото – интересно, но факт!

Кардио упражненията оказват положително въздействие върху психичното здраве, като намаляват нивата на стресовия хормон кортизол и чувството на безпокойство. Кортизолът оказва влияние върху нивата на половите хормони, отговорни за сексуалното желание. Кардио упражненията увеличават притока на кръв към половите органи, което довежда до по-силни ерекции и по-интензивни оргазми. Такива например са – бягане, колоездене или HIIT тренировките (високоинтензивни). Освен това те подобряват физическата издръжливост и тази по време на полов акт. А това може да доведе до по-продължителни и по-удовлетворяващи сексуални преживявания и за двата пола. Необходимо е да практикувате поне 30 минути упражнения на ден за увеличаване на либидото.

Banner

Силови упражнения за повишаване на либидото

Може това да ви се струва странно, но всъщност има научно обяснение. Редовните силови упражнения повишават либидото, като естествено увеличават синтеза на тестостерон в тялото. Според направено проучване само след 15-30 минутна тренировка, мъжкият половия хормон, инсулина и хормона на растежа значително се повишават. Опитайте се да тренирате големите мускулни групи – крака, гръб, гърди. За да извлечете максимална полза за либидото си правете по-малко повторения с по-големи тежести и скъсете времето за почивка между сериите.

Практикуване на йога упражнения за повишаване на либидото

Йога е форма на упражнения, която може да помогне за насърчаване на релаксацията, намаляване на стреса и увеличаване на гъвкавостта, като всички те са важни за сексуалното здраве. Някои от най-добрите йога пози за повишаване на либидото са пеперуда, кобра и поза в мост. Един от духовните стилове на йога е тантра, който се отъждествява с опознаване на собственото тяло и желания, което в крайна сметка води до засилване на връзката с партньора. Практикуването му засилва вътрешната енергия, която оказва влияние върху повишаване на либидото и по-доброто сексуално преживяване.

Природен продукт като допълнение към редовните упражнения за повишаване на либидото

Ниското либидо може сериозно да повлияе на физическото и ментално здраве на всеки човек. За това на помощ идва Камагра / Kamagra® – изцяло природен продукт с дълготрайно и безопасно решение на проблема и за двата пола. Съставът му е изцяло натурален и включва добре подбрани, висококачествени екстракти от Трибулус терестрис, L-аргинин, Мака и Женшен. Действието на активните съставки има благоприятен ефект върху качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото. Редовният прием на натуралното средство допринася за по-голямо сексуално удоволствие, премахване на умората и физическото изтощение. Поддържа естествено и безопасно половата, физическата и психическа мощ. Високият профил на безопасност на продукта дава възможност за продължителна употреба и по-добър ефект. Бъди номер едно и потърси в аптеките в страната или купи онлайн от електронен магазин МоМо – www.momo.bg, за по-голямо удобство и изгодни промоции.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.