желание за любов

Желание за любов – променя се с годините

5
(1)

Всичко се мени с времето, дори и най-силното желание за любов. Неизменно идва ден, когато то вече не чука неистово на вратата, а търпеливо си чака да бъде пробудено. За това предупреждава Лаура Моран. Тя е психолог по призвание, а по професия – сексолог терапевт на двойки и семейства.

Желание за любов – там някъде, но къде?

В своята книга „Къде ми изчезна желанието“ (¿Por qué no deseo?), издадена от „Некст дор пъблишърс (Next Door Publishers), Моран напомня нещо важно. А именно, че либидото или сексуалният апетит варират през целия живот. И това е така, защото те се влияят от много и различни фактори.

„С годините много неща се променят между партньорите в една връзка. Предпочитанията и интересите в секса често са значително по-различни, отколкото са били в началото. И като че ли във всичко това либидото страда най-силно, което е донякъде разбираемо. Все пак сексуалното желание не е константа. То е чувствително към много фактори, сред които основна роля играе стресът“, подчертава терапевтката. По думите ѝ отслабването на апетита за секс е нещо често срещано, особено в дългогодишните връзки. Съветът ѝ към партньорите в това положение обаче е да не се отказват, а целенасочено да търсят начини за възбуждане на желанието.

Banner

Моран използва възможността да обори мита, че сексуалното желание и либидото при жените спадат с напредване на възрастта

„Вярно е, че хормоналните промени през менопаузата водят до естествени промени в женските гениталии. Мускулните тъкани на влагалището губят еластичността си, тонусът им постепенно намалява, налице е сухота на кожата и на лигавиците. Всичко това причинява на жените дискомфорт, което неминуемо се отразява на качеството на сексуалния живот. Сексът не носи същата наслада като преди. Безумно е обаче да хвърляме вината за случващото се на възрастта“, категорична е специалистката.

Възвръщане на предишното желание за любов

Много наши специалистите по сексуално здраве препоръчват Камагра / Kamagra® за естествено повишаване на либидото при мъже и жени. Този висококачествен продукт черпи вдъхновение от природата и по-специално от следните натурални екстракти с отношение към сексуалните дисфункции:

Иновативната комбинация от съставки с допълващо се действие има благоприятен ефект върху сексуалната способност и сексуалното желание. Допринася за по-голямо сексуално удоволствие. Поддържа половата, физическата и психическата мощ.

Продуктът е не само ефективен, но и безопасен. Има отлична поносимост дори при продължителна употреба. Приемът е удобен (по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене), което улеснява придържането към терапията. Наличен е в аптеките в страната и във фирмените обекти на компания „Борола“ тук. Може да бъде поръчан и от сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.