билки за повишаване на либидото

Най-добрите билки за повишаване на либидото!

5
(3)

Всеизвестни са храните, които се консумират за повишаване на либидото, но природната аптека предоставя и някои билки за тази цел. Не е необичайно да се търсят начини за увеличаване на сексуалното желание. Въпреки, че фармацевтичните лекарства могат да помогнат за това, все повече хората търсят алтернативни методи. Това вероятно е свързано заради по-малко изявените странични реакции. Съществуват билки с доказано ефективно действие върху повишаване на либидото. Вижте някои от тях описани в статията.

Червен женшен – една от известните билки за повишаване на либидото при жени и мъже

Червеният Женшен е популярна билка, която може да помогне за повишаване на сексуалното желание и еректилната функция при мъжете, и сексуалната възбуда при жените. Има доказателства, че билката повлиява на сексуалните смущения дори при менопауза. Освен това приемът му подобрява кръвотока в половите органи и стимулира овлажняването на влагалището, а това подобрява половия акт.

Сминдух – билката в аюрведическата медицина като средство за повишаване на либидото

Сминдухът е едногодишно растение използвано като противовъзпалително средство, повишаващо либидото. В тази билка се съдържат съединения, които тялото може да използва за производство на естроген и тестостерон.

Banner

Едно направено проучване показва, че мъже, които са приемали 600 мг екстракт от сминдух на ден в продължение на 6 седмици, са съобщили за повишена сексуална възбуда и повече оргазми. Сминдухът обикновено се понася добре, но може да има взаимодействия с някои лекарства за разреждане на кръвта. Затова първо се консултирайте със специалист, преди употребата на билката.

Мака – една от най-добрите билки за повишаване на сексуалното желание и при двата пола

Това е Южноамериканско растение, което хората използват за повишаване на плодовитостта и сексуалното желание. Според едно изследване редовен прием на Мака, действа като естествен афродизиак при мъжете и може също да помогне при еректилна дисфункция. Друго проучване установява, че приемането на билката помага на жени със сексуални проблеми, в следствие на прием на антидепресанти.

Шафран – билката афродизиак за повишаване на либидото

Многобройните традиционни употреби на шафрана варират от намаляване на стреса до действие като афродизиак за повишаване на либидото. Това е валидно особено за хора, при които като страничен ефект от употребата на антидепресанти е липсата на сексуално желание. Един преглед на шест проучвания съобщава, че шафранът подобрява еректилната функция, сексуалното желание и удовлетворението при мъжете.

Билките Мака и Женшен събрани в една капсула за повишаване на либидото, безопасно и естествено

Камагра / Kamagra е изцяло натурален продукт, който допринася за подобряване на сексуалния живот и сексуалните функции при мъже и жени. Ефектът от екстракта на Мака и Женшен е допълнен и усилен от още две активни съставки – Трибулус терестрис и L-аргинин. Тяхното мощно действие оказва благоприятно влияние върху качеството на ерекцията, сексуалната способност и повишаване на либидото. Продуктът поддържа половата, физическата и психическата мощ. Не съдържа овкусители и консерванти. Има отлична поносимост и е подходящ за продължителна употреба. Ефектът от неговото действие се разгръща постепенно. Обикновено са необходими 4 седмици за постигане на пълен резултат.

Може да се намери в аптеките без рецепта или да се закупи онлайн от електронен магазин МоМо – www.momo.bg

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.