напитки за повишаване на либидото

Напитки за повишаване на либидото – опитайте тези

5
(2)

Съществуват напитки за повишаване на либидото, подходящи както за мъже, така и за жени, които имат проблеми в сексуално отношение. Стрес, безпокойство, проблеми със съня, раздори във връзката, някои видове заболявания могат да бъдат отговорни за намаленото желание за интимност. Консултацията със специалист винаги е полезна, когато се касае за сериозен проблем, но нека не подценяваме и природните средства, чиито ползи за големи, а страничните ефекти – липсват.

Кратък списък, включващ най-добрите напитки за повишаване на либидото

Всички напитки, посочени по-долу са полезни за цялостното здраве на човек и в частност за подобряване на сексуалния апетит. Все пак, когато се отнася за по-сериозни състояния, не бива да се консумират без подходяща консултация. Във всички останали случай, просто се насладете на ефекта заедно с партньора си.

Сок от нар

Сокът от нар осигурява много ползи за здравето и консумацията му може да увеличи сексуалната възбуда. Неговата мощ се дължи на голямо количество антиоксиданти, които се съдържат в него. Благодарение на тяхното действие се предпазват кръвоносните съдове, което позволява повече кръв да премине през тялото. Резултатът е повишена чувствителност в гениталиите – както при мъжете, така и при жените.

Banner

Сок от диня

Динята действа като афродизиак и е една от вкусните напитки за повишаване на либидото. Причината е, че в този плод се съдържа веществото цитрулин, което приемано в повишени количества подпомага отделянето на аминокиселината aргинин. Тя от своя страна действа в организма като увеличава нивата на азотния оксид, което допринася за кръвонапълването и ерекцията. Освен това повишава броя и подвижността на сперматозоидите и подобрява физическата издръжливост.

Бананов шейк

Здравословният и вкусен бананов шейк не вреди на никого! Освен, че помага за поддържане на физическата сила, увеличава и сексуалното влечение. Според експертите в областта в бананите се съдържа ензим, наречен бромелаин. Доказано неговото действие е насочено за повишаване на възбудата и тестостерона специално при мъжете. Така че, не му мислете много, а добавете в ежедневието си тази напитка за повишаване на либидото.

Черно кафе

Кафето, както всички знаем, подобрява настроението! Поради високото съдържание на кофеин е него, то се смята за полезно по отношение на сексуалното желание. Употребата на тази напитка повишава либидото както при мъжете, така и при жените. Според проучване от 2015 г. на Тексаския здравен научен център в Хюстън мъжете, които консумирали кафе всеки ден, били изложени на по-малък риск от еректилна дисфункция.

Зелен чай

Ползите на зеленият чай са многобройни по отношение цялостното здравословно състояние на човек. Това се дължи на съдържащите се в състава му катехини. Тяхното действие насърчава притока на кръв към интимните части. Това помага за увеличаване на сексуалното желание. Опитайте и вие!

За по-добър ефект от посочените напитки за повишаване на либидото

Специалистите по сексуално здраве у нас препоръчват Камагра / Kamagra® като средство на първи избор за повишаване на мъжкото и женското либидо. Мощното действие на тази природна виагра се дължи на рационалната комбинация от стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис, L-аргинин, Мака и Женшен. Това са 4-ри от най-добрите натурални вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Съчетани в едно те усилват физическата и психическата мощ, допринасят за по-голямо сексуално удоволствие, по-дълъг и пълноценен сексуален акт.

Не чакай повече, бъди номер 1! Потърси продукта в аптеките или поръчай онлайн от електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.