притеснение при секс

Притеснение при секс – причини за появата му и как да го преодолеете

5
(1)

Притеснение при секс – то може да има трайно въздействие върху живота на двойката и да навреди сериозно върху тяхната връзка. Всъщност, страхът от провал в леглото обикновено се проявява още преди началото на самия полов акт – дори често още преди да са се докоснали или дори видели партньора. Именно страхът известява за естеството на проблема, за който ще разберете днес, защото обикновено това е алармения механизъм на тялото, повишаващ концентрацията в него, за да може то да постигне определени резултати. В този случай, целта е елиминиране на чувството на страх. Да, притеснението може да бъде и нещо добро, но към днешни дни то се развива все повече и повече, ставайки причина за редица психически разстройства. А, сега – нека погледнем отблизо причините за притеснение при секс и как да ги преодолеете!

Причини за притеснение при секс

Нека да подчертаем, че тук не става дума за притеснение по време самия секс, а още преди него – от самото представяне, което често някой могат да сравнят с училищните изпити. Малко страх е винаги полезен, но излишъкът от него може да развали цялото ви удоволствие. Често, той се изпитва от тези от вас, които преживяват сексуалния акт като тест, състезание, в чийто край се очаква оценка или награда. Разберете – от това няма смисъл, защото тялото ви започва да дава физиологичен отговор, който се отразява най-вече на ерекцията. А, нека не забравяме и за честата еректилна дисфункция, засягаща много мъже, така че – не мислете за „края“, а „самото пътуване“.

Справяне с притеснението при секс

Нещото, което трябва да осъзнаете е, че сексът не е свързан с представяне пред публика, в което се стремите към първото място, защото именно в желанието си да направите акта незабравим – то вие рискувате да се провалите.

Banner

Първият и основен ключ към преодоляване на страха при секс е начинът, по който възприемате самия любовен акт с отсрещния. Опознайте вашите сексуални желания, както и тези на човека до вас, защото това ще доведе до много позитиви и за двама ви. Не забравяйте също, че желанието не възниква само от физическото привличане помежду ви, а и от чувствеността, отношението и жестовете, които показвате един към друг.

Много мъже се увличат в бързината, може би от страх да не загубят ерекцията си, което е изключително погрешно като подход. Натрапчивите мисли за самото проникване отнемат удоволствието и не позволяват да изпитате всички усещания, които биха могли дори да засилят ерекцията. В крайна сметка, сексуалният акт трябва е удоволствие, а не силова тренировка, нали?

Ерекцията започва още в мозъка – метафорично казано, естествено, но тя е резултат от възбудата и мислите ви, само и единствено, когато те са положителни. В този смисъл, страхът е най-големият враг на ерекцията. Ако си помислите за нещо, което е страшно или неприятно за вас, то ще отклони вниманието ви и нещата в леглото няма да се получат. Мисленето също и за самата ерекция, като проверка на механизма – дали работи, предизвиква у вас съмнения, което със сигурност не би помогнало. И така – мислете позитивно и без съмнения в собствените ви възможности, защото това ще отключи във вас целия потенциал, който притежавате. Представете се на ниво и забравете за притеснението при секс!

Малко помощ от природата при притеснение при секс

Специалисти в областта препоръчват прием на Камагра / Kamagra®, който е продукт с изцяло естествен състав, действащ мощно върху сексуалните ви способности. Примът му подобрява сексуалните функции, оказвайки въздействие върху качеството на ерекцията и сексуалното желание. Също така, поддържа половата, психическа и физическа мощ на най-добро ниво.

Ползите от продукта се дължат на рационалната комбинация, която притежава, от 4 съставки. Във всяка капсула има оптимално количество стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg и L-аргинин 150 mg. Заедно те допълват и усилват действията си. Без странични ефекти и невероятна ефективност, съизмерима с тази на синтетични лекарствени продукти! Подходящ за мъже и жени.

Може да го откриете в аптечната мрежа, както и в сайта на онлайн магазин MoMo – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.