помощ при ниско либидо

Помощ при ниско либидо – нещо обещаващо!

5
(1)

Хормонът киспептин може да е от помощ при ниско либидо сред мъжете и жените. Това става ясно от две скорошни изследвания на лекари и учени от Имперския колеж в Лондон и Училището по обществено здраве към Колежа. Резултатите са публикувани в сп. JAMA Network Open.

Помощ при ниско либидо, която включва използване на киспептин

Изследователите установяват, че прилагането на хормона киспептин води до подобряване на сексуалния отговор при мъже и жени с хипоактивно разстройство на сексуалното желание. С термина се обозначава ниското сексуално желание или загубата на такова. Тази форма на сексуална дисфункция засяга около 10% от жените и 8% от мъжете по света.

Киспептинът е хормон в тялото, чиито нива рязко се повишават през юношеските години. Това води до отделяне на тестостерон, естроген и прогестерон в организма и бележи навлизането в полова зрялост. След пубертета нивото на киспептинът постепенно започва да спада.

Banner

Когато е инжектиран, киспептинът бързо достига до мозъка. Там активира неврони, които предават импулси за сексуална възбуда, а също и мозъчни райони и центрове, свързани с възприятията за любов, възнаграждение и удоволствени изживявания.

Освен това при инжектиране на киспептин се наблюдава покачване на настроението и самочувствието. Нещо, което е от полза при психо-емоционални състояния, действащи като пречка пред сексуалното желание.

Накратко за изследванията и резултатите

Двете проучвания включват общо 32 жени в перименопауза (периодът преди менопауза) и 32 мъже – всички без изключение с хипоактивно разстройство на сексуалното желание. Участниците минават ядрено-магнитен резонанс, правят кръвни и поведенчески изследвания. На една част от от тях е прилаган киспептин под формата на инжекция, а на друга – плацебо.

Резултатите са повече от обнадеждаващи!

Данните показват, че инжектираният киспептин стимулира сексуалното желание. Плацебото обаче не помага за това.

Изследователите се надяват резултатите от изследванията да помогнат за разработването на нови лечения с киспептин за хипоактивно разстройство на сексуалното желание.

Достъпната помощ при ниско либидо сред мъже и жени

Камагра / Kamagra® е продуктът, който много лекари у нас препоръчват, за повишаване на либидото при мъже и жени. Формулата е изцяло натурална и съдържа едни от най-добрите природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при двата пола. Всяка капсула осигурява стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg. Съставките имат допълващо действие за по-мощен ефект.

Продуктът оказва положително въздействие върху сексуалното желание и представянето в леглото. Поддържа половата, физическата и психическата сила. Усилва чувствеността на сетивата и допринася за по-голямо удоволствие от секса. Няма нежеланите ефекти на синтетичните лекарства. Предлага дългосрочно решение, а не временни резултати. Има научно доказан ефект и е икономически изгоден. Подходящ за продължителен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.