подобряване на сексуалното здраве

Чаша вино за подобряване на сексуалното здраве

5
(2)

Оказва се, че за подобряване на сексуалното здраве може да се насладим на чаша от любимото ни вино! Потенциалът на гроздовата напитка за подобряване на представянето в леглото потвърждават данните от нов преглед на проучвания, публикуван в „Journal for Clinical Medicine“. А най-хубавото е, че от ползите на червеното вино като афродизиак може да се възползват и двата пола. Вижте повече.

Повече за проучването

Прегледът, който обхваща редица проучвания, проведени между 1993 и 2022 г, потвърждава, че червеното вино, ако се консумира в умерени количества, може да помогне на мъже с еректилна дисфункция. Алкохолната напитка се свързва с потенциални ползи и за подсилване на сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Антиоксидантните свойства на полифенолите, открити в червеното вино, изглежда са полезни за мъжката репродуктивна система, което предполага положителна корелация между консумацията на червено вино и серумните нива на тестостерон. Полифенолите са съединения, които се откриват в червеното вино, в някои плодове, зеленчуци, билки и подправки. Те действат като мощни антиоксиданти и се счита, че предотвратяват сърдечно-съдови заболявания и дори някои видове рак. Положителното въздействие на полифенолите не е само за сърцето, а и за цялата кръвоносна система. Предполага се, че те увеличават притока на кръв към други части на тялото, включително половите органи. Освен това според проучването червеното вино може да помогне за повишаване на тестостерона и мъжката плодовитост.

Проучването разглежда въздействието на червеното вино и върху жените

Изводът е, че дамите, които консумират алкохолната напитка в умерени количества, имат по-голямо сексуално желание. Това е в сравнение както с жените, които пият една чаша или по-малко, така и с дамите, които изцяло се въздържат. Освен повишено либидо, почитателките на червеното вино в умерени количества имат повече овлажняване в интимната зона и цялостно подобрение на сексуалната функция. Тези резултати са особено интересни като се има предвид, че с напредване на възрастта сексуалната функция на дамите се понижава. Оказва се, че в групата, където се консумира умерено количество червено вино жените са по-възрастни, отколкото в групата, където се пие минимално количество вино, или изобщо не се.

Banner

Проучването също така разглежда дали други алкохолни напитки, като бира, биха имали подобен положителен ефект върху сексуалната функция. Констатациите са, че благоприятното въздействие е най-съществено при червеното вино. Важно уточнение е, че приемът на високи количества алкохол вреди на цялостното здраве, включително сексуалното!

Природен продукт за подобряване на сексуалното здраве при двата пола

За пълноценен интимен живот както мъжете, така и жените у нас могат да се доверят на Камагра / Kamagra®. Продуктът е ефективно решение на проблемите в леглото при двата пола. Представлява натурална комбинация от природни екстракти с действие, насочено към преодоляване на сексуалните дисфункции. В състава му са съчетани висококачествени екстракти на Мака, Женшен, Трибулус терестрис и аминокиселината L-аргинин. При редовен прием ползите са за подобряване на еректилната функция, овладяване на преждевременната еякулация и повишаване на сексуалното желание. Продуктът снема психическото и физическото напрежение и подобрява половите способности. Предназначен е за дълготрайно справяне с най-разпространените проблеми в леглото и при двата пола. Приеман редовно води до по-силно удовлетворение при интимен контакт. Няма данни за противопоказания и странични ефекти. Предлага се в аптеките в страната и онлайн в сайта на електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.