издръжливост в леглото

Издръжливост в леглото – ето как се подобрява!

5
(2)

Мъжката издръжливост в леглото е деликатна тема, която вълнува и двата пола. Удължаването на секса може да включва поддържане на ерекция за по-продължително време, забавяне на еякулацията и намаляване на времето за постигане на друга ерекция след еякулация. Въпреки че няма правило колко дълго трябва да продължава половия акт, съветите в следващите редове могат да направят интимния акт по-удовлетворяващо изживяване както за вас, така и за вашия партньор.

Упражнения на Кегел за по-добра издръжливост в леглото

Силното тазово дъно помага за постигането и поддържането на задоволителна ерекция. Според британско проучване практикуването на упражнения на Кегел (които укрепват тези мускули) два пъти дневно в продължение на три месеца, в комбинация с промени в начина на живот, работи много по-добре, отколкото промените в ежедневието самостоятелно. Те включват отказване от тютюнопушенето, отслабване и ограничаване на алкохола. Повече за изпълнението на упражненията на Кегел вижте тук.

Избор на подходяща поза

Някои пози в леглото могат да помогнат за контролиране на еякулацията и да подобрят мъжката издръжливост. Според експерти по сексуално здраве т.нар. поза „лъжички“ е най-удачния вариант при преждевременна еякулация. Тази поза дава голям контрол на мъжа и осигурява добро кръвоснабдяване на половия член. Също така не предразполага към прекалено бързи движения, които могат да предизвикат преждевременна еякулация.

Banner

Техники за забавяне на оргазма

Съществуват различни техники, които могат да се използват за забавяне на оргазма и еякулацията. Триковете, препоръчани за мъже с преждевременна еякулация, включват техниката на стискане (леко стискане на главата на пениса за няколко секунди) и техниката за стартиране и спиране (спиране на стимулацията на пениса за 30 секунди). Други похвати включват пауза и дълбоко вдишване, или изместване на фокуса от сексуалните усещания по време на секс. Целта на всички тези „инструменти“ е да намалите темпото и да отделите малко време за почивка, преди да достигнете оргазъм.

Природен продукт за по-добра издръжливост в леглото

Природното решение на сексуалните проблеми, които намаляват издръжливостта в леглото, у нас е Камагра / Kamagra®. Продуктът е създаден на базата на натурални екстракти, всеки със силен ефект за подобряване на половата мощ – Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Рационалната комбинация спомага за дълготрайно овладяване на сексуалните дисфункции и при двата пола. Повишава сексуалния апетит, допринася за премахване на стреса, умората и изтощението, за по-добро представяне в леглото и увеличаване на сексуалното удовлетворение. Прилага се успешно при еректилна дисфункция, преждевременна еякулация и ниско либидо. Продуктът се различава от синтетичните препарати. Няма моментален ефект. Предназначен е за трайно овладяване на проблемите в леглото, без рискове за здравето. Търсете в аптеките или поръчайте дискретно от сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.