помощ при еректилна дисфункция

Помощ при еректилна дисфункция – нещо ново

5
(1)

Ако търсите помощ при еректилна дисфункция (импотентност), трябва да прочетете това! Според скорошно проучване, публикувано в сп. Urology, инжекциите с ботокс (ботулинов невротоксин, БоНТ) предоставят явна полза за импотентните мъже. Заключението е на база анализ на 7 независими едно от друго проучвания, проведени между януари 1990 г. и юли 2021 г.

Помощ при еректилна дисфункция – на фокус е ботоксът

Инжектирането на ботокс е подобрило ерекцията при една голяма част от изследваните лица. Това става ясно от думите на автора на изследването урологът д-р Равад Абу Зар. „Относно продължителността на ефекта от ботокс инжекциите проучванията показват ясна полза през първите 3 месеца от лечението. Ефектът намалява с течение на времето и до края на 6-я месец е изчерпан. Това идва да покаже, че е необходимо да се прави поддържаща терапия при тези пациенти“, пояснява експертът.

Д-р Зар и колегите му обясняват положителния ефект на инжектирането на ботокс върху ерекцията с един прост факта. Това отпуска гладката мускулатура в стените на кръвоносните съдове на пениса.

Banner

Участници в 7-те анализирани проучвания са 362 мъже. В основата на пениса на една част от тях е инжектиран ботокс, а на друга – плацебо.

За оценка на ефикасността на терапията е използвана скалата за твърдост на ерекцията (СТЕ)

Скалата включва стойности от 0 (членът не е в ерекция) до 4 (членът е в ерекция).

Едно от проучванията показва, че близо половината от участниците са подобрили оценката си по СТЕ. Друго проучване сочи, че 40% от доброволците са имали добър сексуален живот минимум 3 месеца след терапията.

Резултатите са наистина обнадеждаващи. И все пак д-р Зар подчертава, че импотентните мъже трябва да изчакат още известно време, преди евентуално да се подложат на терапия с ботокс. „Извадката от пациенти е малка. Резултатите трябва да бъдат потвърдени от по-големи проучвания“, категоричен е специалистът.

Доказана природна помощ при еректилна дисфункция

Камагра / Kamagra® е продукт с естествен състав с благотворен ефект върху сексуалната способност. Приемът допринася за подобряване на интимния живот и сексуалните функции. Оказва благоприятно въздействие върху качеството на ерекцията, сексуалното желание. Поддържа половата, физическата и психическата мощ.

Ползите на продукта се дължат на рационалната комбинация от 4 съставки с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и при жените. Всяка капсула осигурява оптимално количество стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg. Съставките взаимно се допълват и усилват действието си.

Ефективността на продукта е съизмерима с тази на синтетичните лекарства за лечение на еректилна дисфункция. Странични ефекти обаче липсват.

Търсете в аптеките или поръчайте дискретно от сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).