еректилна дисфункция на психическа основа

Еректилна дисфункция на психическа основа

5
(1)

Еректилна дисфункция на психическа основа – да, това се случва, когато възникнат психологически проблеми като депресия, стрес, прекомерни очаквания, както и страх.

Еректилна дисфункция – психиката ли е виновна за това?

Преди често се смяташе, че причините за еректилна дисфункция са главно психологически. Днес знаем, че не точно така. Почти 90% от тях се причиняват органично. Въпреки това, не е нещо необичайно, психологическият компонент да се окаже отговорен, когато мъжът забележи проблеми с ерекцията.

Водещи причини за еректилна дисфункция на психическа основа

Според специалистите основните причини за еректилна дисфункция на психическа основа включват депресия, религиозни различия, страх от провал, сексуални отклонения, конфликти между партньорите, страх от бременност или болест, предавана по полов път.

Banner

Проблеми със сексуалното представяне и еректилна дисфункция на психическа основа

Може да ви се стори невероятно, но е факт – сексуалността не се осъществява първо в гениталните области, а в главата. А, мислите относно това могат да доведат до страх от провал, което да има отрицателно въздействие върху ерекцията. Въпреки това е добре да се прави разлика между тези два проблема, свързани със сексуалността.

Притесненията относно сексуалното представяне често са свързани със страха да не бъдете достатъчно привлекателни за вашия партньор. А, с това възникват следните въпроси, като:

  • Ще бъда ли достатъчно добър?
  • Ще свърша ли прекалено рано?
  • Ще достигнем ли до оргазъм?
  • Достатъчно привлекателен ли съм за партньора си?
  • Какво ще се случи, ако партньорът ми не е достатъчно удовлетворен?

Как да си помогнете, ако страдате от еректилна дисфункция на психическа основа?

Здравословният начин на живот може не само да спомогне за справяне с еректилната дисфункция на психическа основа, но и да подобри цялостното ви благосъстояние, и здраве.

Редовната физическа активност е най-доброто, което може да направите – ползите от нея се простират върху всички аспекти на здравето ви, включително и сексуалното такова. Упражненията ще подобрят кръвообращението, включително това към пениса, което е от съществено значение за ерекцията. Също така, те ще помогнат за справяне с високото кръвно налягане и стреса.

Ролята на балансираната диета при проблеми с ерекцията е също много важна. Това, което ядете, може значително да повлияе на сексуалното ви здраве. Храненето с плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, протеини – ще помогне да поддържате оптимално тегло, ще ви предпази от сърдечни заболявания и ще насърчи ерекцията.

Естествено, спете добре. Сънят може да изглежда като пасивна дейност, но далеч не трябва да се подценява неговата сила. Добрият сън играе важна роля за поддържане на оптимално здраве и благополучие, включително сексуално здраве. Твърде малкото сън може да повиши нивата на стрес и да влоши проблеми като тревожност и депресия, което да повлияе отрицателно на сексуалната функция.

Добрата хигиена на съня също е от значение. Това включва редовен график за сън, тиха и приятна обстановка, както и избягване на кофеин преди лягане и употреба на електронни устройства.

Доверете се на нашите лесни съвети и се преборете с еректилната дисфункция на психическа основа!

Трайно решение при еректилна дисфункция на психическа основа и не само

Както споделихме, комбинирането на добър хранителен режим, активност и пълноценен сън, както и Камагра / Kamagra® ще помогне срещу еректилната дисфункция. Това е изцяло природен продукт, който има невероятно действие върху сексуалната функция. Формулата му е изцяло от натурални съставки, предлагащи ползи както при мъже, така и при жени. Всяка капсула съдържа в себе си оптимално количество стандартизирани екстракти от Мака, Женшен, L-аргинин и Бабини зъби. Всички тези съставки са комбинирани по най-добър начин, за да се борят с нарушенията в сексуалността.

Може да откриете природния продукт в аптечната мрежа в цялата страна, както и онлайн в електронен магазин MoMo – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.