сексуални нарушения

Най-често срещаните сексуални нарушения при мъжете?

0
(0)

Факт е, че повечето мъже нямат никакво желание да говорят за сексуалните си проблеми, дори и с партньорите си. Проблемите в леглото представляват тема табу за представителите на силния пол, която е съпроводена от голяма доза притеснение. От друга страна липсата на диалог и разбиране от страна на жената може да се окаже причина за задълбочаването им.

Нека дадем повече яснота кои са най-честите сексуални нарушения при мъжете и какви са начините за тяхното превъзмогване.

На първо място специалистите по сексология отбелязват настъпващата спонтанно преждевременна еякулация. Този проблем може да доведе до страх и неувереност и поява на съмнения за собствената им мъжественост като по този начин проблема се задълбочава.

Banner

Друга честа спънка в интимната сфера при мъжете е забавената или невъзможна еякулация. Забавената еякулация е обратна на преждевременната и често пъти мъжът не достига до оргазъм. Причините за този вид нарушения на сексуалната функция могат да са както липса на възбуда и интерес към партньора, така и психически травми или други психологически фактори.

Широко разпространено смущение е и еректилната дисфункция – състояние, при което мъжете са неспособни да достигнат ерекция, а половият акт е невъзможно да бъде извършен. Среща се при по-възрастните мъже, но е възможно да се прояви и при по-млади хора, вследствие на депресия, тревожност или употребата медикаменти и антидепресанти.

Сексолозите споделят за още един доста често срещан проблем – отсъствието на сексуално желание. Пониженото либидо особено често се наблюдава при женени мъже или мъже, които се притесняват, че не могат да задоволят в достатъчна степен половинката си. Синдромът е обусловен от психически или физически фактори – стрес, нарушения на съня, лекарства и др.
Неотстранените сексуални дисфункции могат постепенно да сведат до минимум сексуалното желание у мъжа.

Природният продукт Камагра е ефективно разрешение на изброените сексуални смущения. Съдържа 4 от най-мощните природни продукти, които имат отношение към сексуалните смущения при мъжете. Всяка капсула съдържа висококачествени стандартизирани екстракти от L-аргинин, йохимбе, женшен и трибулус терестрис. Влияе благоприятно върху централната нервна система като премахва тревожността и притеснението, като по този начин предотвратява преждевременната еякулация и еректилната дисфункция и повишава либидото. Приема по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Действието на препаратът не настъпва веднага. Продуктът е предвиден за дългосрочно решение. Оптималният срок за получаване на ефект от препарата е различен при всеки мъж. Обикновено са достатъчни 4 седмици за получаване на пълен резултат.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).