потентност

За да си уверен в своята потентност и здраве!

4
(1)

Мъжката потентност е важна физиологична и психо-емоционална способност. При различни обстоятелства може да бъде нарушена. Многообразни фактори могат да причинят еректилна дисфункция и да засегнат половия живот и увереността на мъжа. Затова се изисква специална комплексна грижа. Но има ли как мъжът наистина да се погрижи за своята потентност здравословно и ефективно? При това проблемът да не се замаскира само моментно, а да се реши трайно. И с времето потентността да се подобри. Ето какво е важно за всеки мъж с тази цел.

Потентност и здраве – взаимосвързани и много важни за мъжа

Всъщност мъжката потентност се приема за здравословна способност, която допринася за самочувствието. Еректилната функция е признак на здраве и съответно увереност. В съвременния свят проблеми с потентността засягат все по-млади хора, защото нарастват и неблагоприятните фактори. При нарушена потентност силните притеснения на мъжа не винаги са меродавни. Възможно е еректилна дисфункция да е настъпила по безброй причини, но не винаги прекалено сериозни. По-притеснителното е, ако мъжът не вземе навременни мерки или подходи безотговорно с „лекове“, които могат да помогнат за потентността, но да навредят по друг начин на организма. Понякога последиците могат да са фатални. Например, ако мъжът навреди на своята простата с прекален и неправилен прием на големи количества лекарствени средства за повишаване на дихидротестостерона (производно на тестостерона). Или пък с „лекове“, които да навредят на сърцето, психиката, бъбреците и др. Всеки мъж трябва да е сигурен, че когато се грижи за своята потентност, се грижи и за своето здраве.

Мъжката потентност и здраве си подават ръка, благодарение на Камагра / Kamagra®

Камагра е изцяло природен продукт с висококачествено и прецизно съдържание на 4 от най-важните вещества (L – аргинин, йохимбе, жен-шен и трибулус терестрис) за поддържане на мъжката потентност и здраве. Тяхната ефективност е постигната чрез точно определеното количествено и качествено съчетание с клинично доказано действие.

Banner

Всеки мъж може да бъде уверен и сигурен в своята потентност, защото освен да повлияе потентността, препаратът не допуска увреждане на простатата и действа благоприятно на целия организъм. Резултатът освен това не е просто моментен, а помага за преодоляване, решаване и предпазване от еректилни и други сексуални проблеми. Така се гарантира трайна грижа за половата система на мъжа. Продуктът ще подобри потентността на всеки мъж и ще допринесе за неговото здраве и увереност.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.