С Камагра всеки мерак е осъществим

С Камагра всеки мерак е осъществим

0
(0)

Лято е – време за любов, а любовта не признава възраст. Учените са установили това, което и ние от собствен опит знаем – хората правят най-често секс през слънчевите месеци. Най – много любовни ласки се отдават през ваканционния август. Следват го юли и юни. През юни мъжете се сдобиват с 33 на сто повече тестостерон, отколкото през януари. Колкото е по-обилно слънцето, толкова сексът е по-добър и флиртуваме по-интензивно. Тогава дамите са по-склонни да предоставят телефонните си номера на атрактивни непознати мъже.

Ще кажете – ех, това важи за младите. Но се оказва, че не е така. Всъщност нищо в човешката природа не предполага, че с напредването на възрастта поривите на страстта трябва да утихнат. Напротив, остарявайки, и двата пола запазват сексуалните си апетити. Вярно, почти половината от жените минали 50-те, очакват всеки момент да загубят интерес към секса. Но резултатите от куп проучвания говорят друго.

От 800 жени на възраст от 60 до 90 години 42,1%твърдят, че по-рано физическите връзки не са им доставяли такова голямо удоволствие, 44,7% намират ситуацията непроменена и само 13,2% констатират завой към по-лошо. Така че, след 50-те години за мнозина настъпва нов меден месец и доста жени съумяват да се възползват от него .

Banner

Да, но какво се случва с мъжете. Сексуално активният представител на силния пол определено губи скорост, навлизайки в 50-те си години. Уви, в този период на дневен ред са страхът от провали в леглото, мисълта, че потентността си отива безвъзвратно. Зрялата двойка изпитва затруднения точно защото мъжът и жената не са на една и съща вълна. Това обаче не е фатално. Просто, както винаги, жената трябва да предложи съвет и решение, което да възвърне увереността на мъжа и да го накара да забрави мислите за възрастта.

Такова решение е Камагра – създаден специално за мъже природен и безопасен продукт за повишаване на сексуалната способност и либидото, овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията. С по 1 капсула Камагра 2-З пъти на ден летните месеци ще донесат наистина горещи страсти.

Заслужава си – дългият и хармоничен в сексуално отношение брак е истински подарък от съдбата.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).