С Камагра кокетната ми жена не поглежда встрани

Христо Понорски 62-годишен, от София

Знаете, че има една порода засукани женички, както казваше дядо ми, които не може да не забележиш. Те просто излъчват женственост и сексапил, дори когато се появяват някъде уж съвсем неглиже. Всичко при тяx е пипнато така, че сякаш казват на мъжката половинка “Ела, Вълчо, изяж ме”.

Моята съпруга е такава. Повече от 30 години сме женени, но никога не я видях без буклички, в цвят, който не й подхожда, или дрешка, която да не подчертава сладко закръглените й форми. Да не говорим за ароматите, грима, дрънкулките, шалчетата, коланчетата и най-важното – винаги кокетната усмивка.

Навремето, когато се запознахме и я ухажвах, много наивно си мислех, че всичко това е плод на старанието й да се хареса на мен, да ме омагьоса и спечели. Всъщност се оказах голям късметлия – ожених се за кокетка и тя не се превърна в раздърпана повлекана, което често се случва.

Само че такава жена изисква специални грижи. Не че тя иска нещо, просто мъжете й се лепят като мухи и винаги има някой донжуан, готов да предложи кавалерството си, ако случайно аз се разсея за миг. И няма значение, че Софи вече мина 50-те. Тъщата ми и на 80 години е същата – като влезе някъде, дядковците ще се изтрепят да й отстъпват място и да й целуват ръка.

Не че ревнувам жена си, или се притеснявам, но все пак това ме поддържа в известно напрежение и е стимул да съм винаги в добра форма.

Приятелите редовно ме подкачат, че ако не внимавам, нищо чудно някой коцкар да й завърти главата и да ми я отмъкне. Предполагам, че затова и фармацевтката от кварталната ни аптека уж невинно и небрежно на няколко пъти отваряше приказка за Камагра. Доста време се дърпах, но накрая се замислих – може пък и да са прави хората – такава жена си е жива беля. Тя е като екзотично цвете – храни се и цъфти от вниманието на мъжа, от усещането, че е харесвана, желана, неотразима. Е, това ми го обясни сексологът, с който за всеки случай се консултирах, преди да почна да взимам Камагра – да не си докарам някакъв проблем, вместо просто да освежа сексуалния си апетит.

Започнах да взимам Камагра, след като и специалистът одобри избора на аптекарката. Увери ме, че това е природен и безопасен продукт за стимулиране на сексуалната мощ на мъжете, комбинация от активни естествени съставки, при това преминали през процес на стандартизация, който гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула. С него не се търси моментен ефект, като за някоя случайна авантюра, а трайно стабилизиране и поддържане на мъжките способности.

Камагра ми даде увереност, че наистина съм номер 1, както ме увери, че ще бъде, аптекарката, която ми го препоръча. Освен самочувствие ми вдъхна и сили, все пак минах 60-те, няма какво да се лъжем. Престанах да се дразня от погледите, с които стрелкаха жена ми.

В началото Камагра беше дълбоко пазена тайна, но от жена ми нищо не остава скрито. Разкри ме още първата седмица – познаваше си съпруга, не помнше такава сексуална мощ отпреди. Не възрази, като й признах, беше трогната от страховете ми, че някой друг може да й се стори по- привлекателен от мен. Само усмивката й стана още по-закачлива, а походката – по-кръшна. Нали ви казвам – храни се от мъжкото внимание като цвете от светлината.

borola