камагра кокетна жена

С Камагра кокетната ми жена не поглежда встрани

4.2
(17)

Христо Понорски 62-годишен, от София

Знаете, че има една порода засукани женички, както казваше дядо ми, които не може да не забележиш. Те просто излъчват женственост и сексапил, дори когато се появяват някъде уж съвсем неглиже. Всичко при тяx е пипнато така, че сякаш казват на мъжката половинка “Ела, Вълчо, изяж ме”.

Моята съпруга е такава. Повече от 30 години сме женени, но никога не я видях без буклички в цвят, който не ѝ подхожда, или дрешка, която да не подчертава сладко закръглените ѝ форми. Да не говорим за ароматите, грима, дрънкулките, шалчетата, коланчетата и най-важното – винаги кокетната усмивка.

Навремето, когато се запознахме и я ухажвах, много наивно си мислех, че всичко това е плод на старанието ѝ да се хареса на мен, да ме омагьоса и спечели. Всъщност се оказах голям късметлия – ожених се за кокетка и тя не се промени с годините.

Banner

Само че такава жена изисква специални грижи. Не че тя иска нещо, просто мъжете ѝ се лепят като мухи, и винаги има някой донжуан, готов да предложи кавалерството си, ако случайно аз се разсея за миг. И няма значение, че Софи вече мина 50-те. Тъщата ми и на 80 години е същата – като влезе някъде, дядковците ще се изтрепят да ѝ отстъпват място и да ѝ целуват ръка.

Не че ревнувам жена си, или се притеснявам, но все пак това ме поддържа в известно напрежение и е стимул да съм винаги в добра форма.

Приятелите редовно ме подкачат, че ако не внимавам, нищо чудно някой коцкар да ѝ завърти главата и да ми я отмъкне. Предполагам, че затова и фармацевтката от кварталната аптека, уж невинно и небрежно, на няколко пъти отваряше приказка за Камагра / Kamagra®. Доста време се дърпах, но накрая се замислих. Може пък и да са прави хората – такава жена си е жива беля! Тя е като екзотично цвете – храни се и цъфти от вниманието на мъжа, от усещането, че е харесвана, желана, неотразима. Е, това ми го обясни сексологът, с който за всеки случай се консултирах, преди да почна да приемам Камагра – да не си докарам някакъв проблем, вместо просто да освежа сексуалния си апетит.

Започнах да го приемам след като и специалистът одобри избора ми. Увери ме, че това е природен и безопасен продукт за стимулиране на сексуалната мощ, комбинация от активни естествени съставки, преминали през процес на стандартизация, който гарантира чистотата и ефективността им. С него не се търси моментен ефект, като за някоя случайна авантюра, а трайно стабилизиране и поддържане на мъжките способности.

Продуктът ми даде увереност, че наистина съм Номер 1, както ме увери, че ще бъде, аптекарката, която ми го препоръча. Освен самочувствие, ми вдъхна и сили, все пак скоро ще мина 60-те, няма какво да се лъжем. Престанах да се дразня от погледите, с които стрелкаха жена ми.

В началото Камагра беше дълбоко пазена тайна, но от жена ми нищо не остава скрито. Разкри ме още първата седмица – познаваше съпруга си, не помнше такава сексуална мощ отпреди. Не възрази, като ѝ признах, беше трогната от страховете ми, че някой друг може да ѝ се стори по-привлекателен от мен. Само усмивката ѝ стана още по-закачлива, а походката – по-кръшна. Нали ви казвам – храни се от мъжкото внимание, като цвете от светлината!

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.2 / 5. Брой гласове: 17

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP).