С Камагра кокетната ми жена не поглежда встрани

Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Христо Понорски 62-годишен, от София

Знаете, че има една порода засукани женички, както казваше дядо ми, които не може да не забележиш. Те просто излъчват женственост и сексапил, дори когато се появяват някъде уж съвсем неглиже. Всичко при тяx е пипнато така, че сякаш казват на мъжката половинка “Ела, Вълчо, изяж ме”.

Моята съпруга е такава. Повече от 30 години сме женени, но никога не я видях без буклички, в цвят, който не й подхожда, или дрешка, която да не подчертава сладко закръглените й форми. Да не говорим за ароматите, грима, дрънкулките, шалчетата, коланчетата и най-важното – винаги кокетната усмивка.

Навремето, когато се запознахме и я ухажвах, много наивно си мислех, че всичко това е плод на старанието й да се хареса на мен, да ме омагьоса и спечели. Всъщност се оказах голям късметлия – ожених се за кокетка и тя не се превърна в раздърпана повлекана, което често се случва.

Само че такава жена изисква специални грижи. Не че тя иска нещо, просто мъжете й се лепят като мухи и винаги има някой донжуан, готов да предложи кавалерството си, ако случайно аз се разсея за миг. И няма значение, че Софи вече мина 50-те. Тъщата ми и на 80 години е същата – като влезе някъде, дядковците ще се изтрепят да й отстъпват място и да й целуват ръка.

Не че ревнувам жена си, или се притеснявам, но все пак това ме поддържа в известно напрежение и е стимул да съм винаги в добра форма.

Приятелите редовно ме подкачат, че ако не внимавам, нищо чудно някой коцкар да й завърти главата и да ми я отмъкне. Предполагам, че затова и фармацевтката от кварталната ни аптека уж невинно и небрежно на няколко пъти отваряше приказка за Камагра. Доста време се дърпах, но накрая се замислих – може пък и да са прави хората – такава жена си е жива беля. Тя е като екзотично цвете – храни се и цъфти от вниманието на мъжа, от усещането, че е харесвана, желана, неотразима. Е, това ми го обясни сексологът, с който за всеки случай се консултирах, преди да почна да взимам Камагра – да не си докарам някакъв проблем, вместо просто да освежа сексуалния си апетит.

Започнах да взимам Камагра, след като и специалистът одобри избора на аптекарката. Увери ме, че това е природен и безопасен продукт за стимулиране на сексуалната мощ на мъжете, комбинация от активни естествени съставки, при това преминали през процес на стандартизация, който гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула. С него не се търси моментен ефект, като за някоя случайна авантюра, а трайно стабилизиране и поддържане на мъжките способности.

Камагра ми даде увереност, че наистина съм номер 1, както ме увери, че ще бъде, аптекарката, която ми го препоръча. Освен самочувствие ми вдъхна и сили, все пак минах 60-те, няма какво да се лъжем. Престанах да се дразня от погледите, с които стрелкаха жена ми.

В началото Камагра беше дълбоко пазена тайна, но от жена ми нищо не остава скрито. Разкри ме още първата седмица – познаваше си съпруга, не помнше такава сексуална мощ отпреди. Не възрази, като й признах, беше трогната от страховете ми, че някой друг може да й се стори по- привлекателен от мен. Само усмивката й стана още по-закачлива, а походката – по-кръшна. Нали ви казвам – храни се от мъжкото внимание като цвете от светлината.

borola
Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Коментари

avatar