славата българските мъже

Камагра защити славата на българските мъже

4.4
(21)

Слав Михайлов, 52-годишен, от Варна

Всекидневието ни е пълно с примери за българки, които се омъжват за чужденци и заминават със съпрузите си по далечни страни. Моята история е обратната. На път съм да се обвържа с англичанка, която при това иска да живее с мен на село в Странджа планина.

Като много хора, които са родени и израстнали край морето, обичах да почивам в планината – сред свежест и прохлада, и най-важното – далеч от курортната шумотевица.

Бракът ми не потръгна и преди десетина години се разделих с жена си. Оставих ѝ апартамента в града и известно време поживях във виличката сред лозята. После много изгодно си купих къща в едно прекрасно селце, където вече се бяха сдобили с имоти няколко мои колеги от IТ бранша.

Banner

Освен нашата компютърна компания, в селото има и малка “английска колония”. Три семейства млади британски пенсионери са се установили за постоянно сред прекрасната природа, и много се чудят как е възможно такова дивно място да запустее и да няма кой да прокара един свестен път до къщите.

През уикендите и лятото селото се оживява – идват деца, внуци и гости. Но ще излъжа, ако не призная, че през зимата ми е доста самотно. Аз и в града съм все пред компютъра, работя по проекти на чужда фирма, и ми липсва контактът на живо с колеги.

Елън дойде на гости в едно от английските семейства и се запознахме на вечерята, която те дадоха за нейното пристигане. Оказа се, че имаме много общи неща – почти еднакви професии, сходни интереси и вкусовe. И сме необвързани, макар и не първа младост.

Поех ангажимента да я заведа до морето, да ѝ покажа страната и това лято преди 2 години ни сближи. Оказа се, че не е просто ваканционна авантюра. Продължихме да поддържаме контакт, а през зимата, Елън пристигна в селото и не се уплаши от натрупаните преспи сняг, воя на вълците в планината и прекъсването на тока. Тогава започнах да приемам Камагра / Kamagra®. Тя казваше, че славата на българските мъже е известна дори на приятелките ѝ в Англия. Били ме кръстили “Българският супермен” и се опитвали да изкопчат някаква пикантна информация. Не ми се иска да си припомням, че бившата ми съпруга и приятелките ѝ не бяха толкова ласкави в отзивите за способностите ми.

Благодарение на продукта мисля, че сега достойно защитих славата ни на балкански мъжкари. А най-хубавото е, че с Елън наистина прекарвахме чудесно и не ни се искаше да се разделяме повече.

Миналата година направихме проект за обновление на къщата. Аз се заех да го реализирам. Тя замина за Англия да уреди служебните си ангажименти – уговаряше възможност за дистанционна работа като мен. Наистина беше решила да се съберем и живеем на село, и малко странно за нашите разбирания, но самата тя ми предложи да се оженим.

Сега я очаквам да пристигне за събитието заедно със семейството си. Всичко в къщата вече е в ред, аз самият също – Камагра ми дава увереност за това.

В селото цари голямо вълнение. Десетината престарели баби са замислили да направят специална седянка, обсъждат гозбите и вадят от нафталина скътани носии. В запустелите къщи се появиха собственици, които потриват ръце в очакване на изгодни продажби на англичани. Защото Елън е казала, че цяло лято ще кани на гости приятелки – да ги запознава с българи, да разберат какво е истински мъж! Пък то си е вярно – спокойният селски живот и Камагра вършат чудеса!

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.4 / 5. Брой гласове: 21

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.