Камагра защити славата на българските мъже

Слав Михайлов, 52-годишен, от Варна

Всекидневието ни е пълно с примери за българки, които се омъжват за чужденци и заминават със съпрузите си по далечни страни. Моята история е обратната. На път съм да се обвържа с англичанка, която при това иска да живее с мен на село в Странджа планина .

Като много хора, които са родени и израстнали край морето, обичах да почивам в планината – сред свежест и прохлада, и най-важното – далеч от курортната шумотевица.

Бракът ми не потръгна и преди десетина години се разделихме с жена ми. Оставих й апартамента в града, известно време поживях във виличката сред лозята, а после много изгодно си купих къща в едно прекрасно селце, където вече се бяха сдобили с имоти няколко мои колеги от IТ бранша.

Освен нашата компютърна компания в селото има и малка “английска колония”. Три семейства млади британски пенсионери са се установили за постоянно сред прекрасната природа и много се чудят как е възможно такова дивно място да запустее и да няма кой един свестен път да прокара до къщите.

През уикендите и лятото селото се оживява – идват деца, внуци, гости, но ще излъжа, ако не призная, че през зимата ми е доста самотно. Макар че аз и в града съм все пред компютъра, работя по проекти на чужда фирма, така че не се налага да контактувам на живо с колеги.

Елън дойде на гости в едно от английските семейства и се
запознахме на вечерята, която те дадоха за нейното пристигане. Оказа се, че имаме много общи неща – почти еднакви професии, сходни интереси и вкусовe. И сме необвързани, макар и не първа младост.

Поех ангажимента да я заведа до морето, да й покажа страната и това лято преди 2 години ни сближи. Оказа се, че не е просто ваканционна авантюра. Продължихме да поддържаме контакт, а през зимата, Елън пристигна в селото и не се уплаши от натрупаните преспи сняг, воя на вълците в планината и прекъсването на тока. Тогава почнах да взимам Камагра. Тя казваше, че славата на българските мъже е известна дори на приятелките й в Англия. Били ме кръстили “Българския супермен” и се опитвали да изкопчат някаква пикантна информация. Не ми се иска да си припомням, че бившата ми съпруга и приятелките й не бяха толкова ласкави в отзивите за способностите ми.

Благодарение на Камагра мисля, че сега достойно защитих славата ни на балкански мъжкари. А най-хубавото е, че с Елън наистина прекарвахме чудесно и не ни се искаше да се разделяме повече.

Миналата година направихме проект за обновление на кьщата. Аз се заех да го реализирам. Тя замина за Англия да уреди служебните си ангажименти – уговаряше възможност за дистанционна работа като мен. Наистина беше решила да се съберем и живеем на село и, малко странно за нашите разбирания, самата тя ми предложи да се оженим.

Сега я очаквам да пристигне за събитието заедно със семейството си. Всичко в къщата вече е в ред, аз самият също – Камагра ми дава увереност за това.

В селото цари голямо вълнение. Десетината престарели баби са замислили да направят специална седянка, обсъждат гозбите и вадят от нафталина скътани носии. В запустелите кьщи се появиха някакви собственици, които потриват ръце в очакване на изгодни продажби на англичани. Защото Елън е казала, че цяло лято ще кани на гости приятелки – да ги запознава с българи, да разберат какво е истински мъж. Пък то си е вярно – спокойният селски жи вот и Камaгpa вършат чудеса.

borola