Камагра лято
Камагра лято
Камагра лято
Камагра лято

Тази година очаквам “Камагра лято”

Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Григор Стоилов, 64-годишен, от София

Това лято с “бабата” ни излезе късметът да бъдем сами на село. Толкова сме свикнали да ни пращат внуците по график, а често и на куп, че в първия момент даже се притеснихме какво ще правим, като разбрахме, че всеки е предпочел нещо по-занимателно от офертата “на село при баба”.

С много мерак преустроих старата селска къща в удобна вила още когато децата бяха малки. Като ученици обичаха да ги водим там, скитаха из гората, къпеха се в реката. После това стана любимото им място за студентските купони далеч от очите на възрастните. В такива случаи ние с жена ми трябваше да си чакаме ред да отидем на зелено и въздух.

Купоните бързо-бързо завършиха с бебета, които едва проходили ни даваха за отглеждане на вилата – защото за тях там е по-здравословно, а за родителите им – на морето.

Така си минаха годините в непрестанна въртележка около деца и внуци, но това лято ще е различно. След първото стъписване от промяната, да ви кажа честно, може и да не звучи добре, но се сетихме, че и ние сме хора.

Взехме да правим планове как да си разнообразим неочакваната пълна ваканция. Oт години ни се ходи по разни интересни места, и гости ни се ще да поканим, и барбекю да си направим, спокойно да
си пийнем ледена ракийка със салатка на верандата, без някой час по час да те дърпа за нещо… С една дума – да разполагаме със себе си и да си припомним далечните младини, когато бяхме само двамата и дните не ни стигаха да се наговорим. И за разни други неща.

Това с “другите неща” в началото ми изглеждаше толкова далечно и невъзможно за повторение. Но постепенно тази мисъл ми завладя ума, а явно и на съnругата ми. Не че сме си говорили, но колкото повече наближаваше времето да се оттеглим на село, толкова повече взех да забелязвам промяна у нея. Доста смело си промени прическата и цвета на косата. Не че не се поддържа, но някак все се придържаше към един доста консервативен вид. А сега е съвсем различна – щом и аз съм забелязал. После си закупи някаква полупрозрачна, феерична пола. А когато кьм нея се появиха и розови чехлички, ми се стори, че разбирам намека и реших, че и аз трябва да предприема нещо.

Чел съм за Камагра и как действа за стимулиране на мерака и сексуалните способности. През ум не ми беше минавало досега да си го купя. Но когато и последния внук отпадна от дестинацията село, сетих се за него. Бях чел, че се иска известно време природен продукт, какъвто е Камагра, да подейства с пълна сила. Ама пък после действието му е стабилно и трайно. И най- важното – безоnасен е и без странични ефекти, не съм за експерименти със съмнителни хапчета за пo час, а и не е такъв замисълът – цялото лято е пред нас. Реших да бъде “Камагра лято” .

Може би започнах малко по-рано да взимам капсулите, защото вече всеки ден до от пътуването ми се вижда безкраен. Бях прочел, че обикновено са необходими 4 седмици до постигане на пълен ефект в сексуалната мощ, ама още на втората взех да се увъртам около жената.

В края на седмицата фамилията се пръска кой където си е решил. Веднага след тях и ние палим колата и отпътуваме. Ще изтрая някак три дни – три месеца са пред нас.

borola
Споделете ни в социалните мрежи...Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Print this page
Print

Коментари

avatar