Камагра лято
Камагра лято
Камагра лято
Камагра лято

Тази година очаквам “Камагра лято”

Григор Стоилов, 64-годишен, от София

Това лято с “бабата” ни излезе късметът да бъдем сами на село. Толкова сме свикнали да ни пращат внуците по график, а често и на куп, че в първия момент даже се притеснихме какво ще правим, като разбрахме, че всеки е предпочел нещо по-занимателно от офертата “на село при баба”.

С много мерак преустроих старата селска къща в удобна вила още когато децата бяха малки. Като ученици обичаха да ги водим там, скитаха из гората, къпеха се в реката. После това стана любимото им място за студентските купони далеч от очите на възрастните. В такива случаи ние с жена ми трябваше да си чакаме ред да отидем на зелено и въздух.

Купоните бързо-бързо завършиха с бебета, които едва проходили ни даваха за отглеждане на вилата – защото за тях там е по-здравословно, а за родителите им – на морето.

Така си минаха годините в непрестанна въртележка около деца и внуци, но това лято ще е различно. След първото стъписване от промяната, да ви кажа честно, може и да не звучи добре, но се сетихме, че и ние сме хора.

Взехме да правим планове как да си разнообразим неочакваната пълна ваканция. Oт години ни се ходи по разни интересни места, и гости ни се ще да поканим, и барбекю да си направим, спокойно да
си пийнем ледена ракийка със салатка на верандата, без някой час по час да те дърпа за нещо… С една дума – да разполагаме със себе си и да си припомним далечните младини, когато бяхме само двамата и дните не ни стигаха да се наговорим. И за разни други неща.

Това с “другите неща” в началото ми изглеждаше толкова далечно и невъзможно за повторение. Но постепенно тази мисъл ми завладя ума, а явно и на съnругата ми. Не че сме си говорили, но колкото повече наближаваше времето да се оттеглим на село, толкова повече взех да забелязвам промяна у нея. Доста смело си промени прическата и цвета на косата. Не че не се поддържа, но някак все се придържаше към един доста консервативен вид. А сега е съвсем различна – щом и аз съм забелязал. После си закупи някаква полупрозрачна, феерична пола. А когато кьм нея се появиха и розови чехлички, ми се стори, че разбирам намека и реших, че и аз трябва да предприема нещо.

Чел съм за Камагра и как действа за стимулиране на мерака и сексуалните способности. През ум не ми беше минавало досега да си го купя. Но когато и последния внук отпадна от дестинацията село, сетих се за него. Бях чел, че се иска известно време природен продукт, какъвто е Камагра, да подейства с пълна сила. Ама пък после действието му е стабилно и трайно. И най- важното – безоnасен е и без странични ефекти, не съм за експерименти със съмнителни хапчета за пo час, а и не е такъв замисълът – цялото лято е пред нас. Реших да бъде “Камагра лято” .

Може би започнах малко по-рано да взимам капсулите, защото вече всеки ден до от пътуването ми се вижда безкраен. Бях прочел, че обикновено са необходими 4 седмици до постигане на пълен ефект в сексуалната мощ, ама още на втората взех да се увъртам около жената.

В края на седмицата фамилията се пръска кой където си е решил. Веднага след тях и ние палим колата и отпътуваме. Ще изтрая някак три дни – три месеца са пред нас.

borola