камагра лято

Тази година очаквам “Камагра лято”

4.8
(22)

Григор Стоилов, 64-годишен, от София

Това лято с „бабата“ ни излезе късметът да сме сами на село. Толкова сме свикнали да ни пращат внуците по график, а често и всички накуп, че в първия момент се притеснихме какво ще правим.

Още докато децата бяха малки, с много мерак преустроих старата селска къща в удобна вила. Те обичаха да ги водим там като ученици, разхождаха се из гората, къпеха се в реката. После вилата стана любимото им място за студентски купони. Купоните бързо-бързо завършиха с бебета, които ни даваха да отглеждаме във вилата на чист въздух. Така си минаха годините в непрестанна въртележка около деца и внуци. Това лято обаче ще е различно.

След първоначалното стъписване от промяната взехме да си правим планове как да разнообразим неочакваната ваканция. Oт години ни се ходи по разни интересни места, и гости ни се ще да поканим, и барбекю да си направим, спокойно да си пийнем ледена ракийка със салатка на верандата, без някой час по час да ни дърпа за нещо… С една дума – да разполагаме със себе си и да си припомним младините, когато бяхме само двамата и дните не ни стигаха за разговори и за разни други по-пикантни неща… Това с „другите неща“ в началото ми изглеждаше много далечно и направо невъзможно. Лека-полека обаче тази мисъл завладя мен и съпругата ми. Не че сме го обсъждали, но колкото повече наближаваше времето да се оттеглим на село, толкова повече взех да забелязвам промяната в нея. Не че не се поддържа, но някак все се придържа към един доста консервативен вид. А сега е съвсем различна – промени си прическата и цвета на косата, купи си някаква полупрозрачна, феерична пола. Когато си взе и розови чехлички, разбрах намека и реших и аз да предприема нещо.

Banner

Чел съм за Камагра / Kamagra® и как действа за стимулиране на нагона и сексуалните способности. През ум не ми беше минавало досега да си купя този природен продукт. Реших да поправя грешката! Бях чел, че е нужно известно време на продукта да подейства с пълна сила, ама пък после действието му е стабилно и трайно. И най-важното – безопасен е и без странични ефекти. Не съм за експерименти със съмнителни хапчета за пo час, а и не е такъв замисълът – все пак цялото лято е пред нас.

Може би започнах малко по-рано да взимам капсулите – всеки ден до отпътуването ми се вижда безкраен. Бях прочел, че обикновено са необходими 4 седмици до постигане на пълен ефект върху сексуалната мощ, но още на втората взех да се увъртам около жената.

В края на седмицата децата с внуците се пръскат кой където е решил. Веднага след тях и ние палим колата и отпътуваме. Ще изтрая някак три дни – „Камагра лято“ е пред нас!

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 22

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.