йохимбе

Йохимбе – за овладяване на мъжките сексуални проблеми

0
(0)

Йохимбе е името на вечнозелено палмово растение, разпространено основно в Африка. Кората на растението съдържа биологично активно вещество – йохимбин, на което се дължат редица заслуги по отношение на позитивното влияние върху мъжката потентност. Затова екстрактът от йохимбе, съдържащ йохимбин, се ползва като съставка в много продукти за възстановяване на мъжката сексуална сила. Важно е да се отбележи, че позитивният ефект на йохимбина се проявява само, ако продуктът е дозиран правилно. Затова на екстракта от йохимбе може да се разчита при сексуални проблеми, но е задължително придържането към лекарските препоръки.

Йохимбе

Приложение. Екстрактът от йохимбе се прилага за овладяване на мъжки сексуални проблеми. Установено е, че действа благоприятно за справяне с:

Действие. Йохимбинът (активната съставка на екстракта) действа в 3 направления:

  • подобрява кръвообращението в зоната на мъжките полови органи
  • улеснява провеждането на нервните импулси в зоната на гениталиите и подобрява възбудимостта
  • по този начин намалява риска от странични ефекти при прием на определени лекарства (най-вече антидепресанти). Именно тяхното действие се счита за основна причина за сексуалните проблеми на много мъже

Прием. Екстрактът от йохимбе се включва основно в продукти за перорален прием. Дозирани правилно и приемани след консултация с лекар подобни продукти може да се приемат неограничено дълго време до постигане на гарантирания им ефект.

Екстракт от йохимбе с оптимално съдържание на йохимбин за подобряване на сексуалните функции на мъжа

Природният продукт Камагра / Kamagra® е сред водещите продукти с включен в състава им екстракт от йохимбе. Безспорните му предимства пред останалите продукти за подобряване на мъжките сексуални функции произтичат от:

  • високото качество на екстракта от йохимбе
  • оптималната концентрация на йохимбин
  • допълващия ефект на останалите три съставки – екстракт от жен-шен, бабини зъби (трибулус терестрис) и аминокиселината L-аргинин

Продутът може да се приема продължително време, до постигане на желания резултат, без никакъв риск от странични ефекти. Съдържанието на активните съставки е балансиран така, че 2 капсули дневно осигуряват безопасни и напълно достатъчни дози за подобряване на мъжките сексуални функции. Приемът му е вярното решение за връщането на сексуалната увереност на всеки мъж.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.