еректилна дисфункция

Важно: при първи признаци на еректилна дисфункция

0
(0)

С напредване на възрастта мъжете се сблъскват с различни сексуални проблеми. Най-често се появява еректилна дисфункция, която възпрепятства нормалните сексуални контакти.

Важно е при поява на сексуални дисфункции да не се изпада в паника. Емоционалната реакция към тях може само да влоши проявите им. Подходете към еректилната дисфункция като към стандартен здравословен проблем, който трябва и може да бъде преодолян. От най-голямо значение е да реагирате правилно още при първите признаци.

Най-честите признаци на еректилна дисфункция. Какви стъпки да предприемете?

За еректилна дисфункция се говори, когато са налице оплаквания като:

Banner

1. Удължаване на времето за получаване на ерекция
2. Намаляване на качеството на ерекцията (слаба ерекция)
3. Затруднено кръвонапълване и липса на ерекция
4. Влошаване на възбудимостта

За съжаление, подобни сексуални проблеми са неизбежни и засягат повечето мъже в определен момент. За радост, еректилната дисфункция може да бъде преодоляна успешно от всеки мъж. Необходими са само леки корекции в начина на живот за подобряване на емоционалното и физическото състояние на засегнатия.

Най-важните от тези мерки включват:

  • Открити взаимоотношения с партньорката. Много често разбирателството и взаимните усилия ускоряват възстановяването
  • Подобряване на общото здравословно състояние. Най-вече полагане на грижи за регулиране на кръвното налягане, поддържане на кръвната захар
  • Преминаване към по-здравословно хранене за поддържане на нормално тегло
  • Намаляване и по възможност отказване на пушенето и консумацията на алкохол
  • Поддържане на сексуална активност. Много мъже с еректилна дисфункция значително разреждат опитите за сексуален контакт. А е необходимо точно обратното

Тези мерки помагат за преодоляване на еректилната дисфункция. Важно е да си осигурите достатъчно време.

Как да ускорите възстановяването на сексуалните функции?

Добре е да знаете, че може да разчитате на допълнителна помощ за справяне с еректилна дисфункция. Такава може да ви осигури природният продукт Камагра / Kamagra®. Комплексното действие на четирите съставки действат за по-бързо справяне с еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, понижено либидо и нисък тестостерон. Осигурява спокоен и пълноценен сексуален живот, независимо от напредването на възрастта.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.