трансмазнини

Трансмазнини – възможна причина за еректилна дисфункция

0
(0)

Фаст фууд – всички знаем какви вреди нанася този начин на хранене в световен мащаб и особено колко е вредно за сърцето и кръвоносните съдове. Създава сериозен риск от инфаркт и сърдечни проблеми…

Но, оказва се, че трансмазнините (транс мастни киселини), които се съдържат в голяма част от съвременните храни, имат негативно влияние и върху мъжкото полово здраве. Освен това застрашават потентността и еректилната функция при мъжете.

Трансмазнини – „убиец“ на мъжката сексуалност

Всеки е чувал за трансмазнините и вредата от тях, но често в забързаното си ежедневие се налага да се отбием до най-близкото заведение за бързо хранене и неусетно това става неделима част от ежедневието ни. А фаст фууд храните са едни от ТОП източниците на вредните трансмазнини.

Banner

Но замисляли ли сте се какви вреди нанасят бавно и постепенно на организма ни?

Освен че намаляват нивата на „добрия“ холестерол (HDL), повишават нивата на „лошия“ холестерол (LDL) и увеличават кръвното налягане, редовната консумация на трансмазнини е предпоставка за сърдечни проблеми и инфаркт. Но също така се отразяват „пагубно“ и на половата мощ при мъжете.

Трансмазнини – какво точно представляват?

Това са течни растителни масла, които са минали през продължителна висока термична обработка и чрез добавка на водород са се превърнали в твърди. В химията този процес се нарича хидрогениране.

Храни, източници на трансмазнини

  • картофен чипс
  • бисквити
  • вафли
  • пържени картофи
  • маргарин
  • растителна сметана
  • пържена храна
  • готови закуски
  • някои шоколади

Извод: Трансмазнини и тяхното негативно влияние върху половия живот

Ако консумирате редовно храни, които съдържат трансмазнини, освен с атеросклероза и запушени артерии, може да се „сдобиете“ и с еректилна дисфункция. Запушените артерии възпрепятстват притока на кръв към пениса и това пречи на нормалната ерекция при мъжете.

Избягвайте консумацията на трансмазнини и подобрете сексуалното си здраве

Най-добрият начин да се предпазите от еректилна дисфункция и проблеми с половото здраве, е да избягвате консумацията на храни, богати на трансмазнини.
Но съществува и начин, по който може да подобрите сексуалното си здраве напълно безопасно – чрез изцяло природни продукти.

Камагра / Kamagra® е продукт с изцяло натурален произход. Целта му е да се постигне добро полово здраве при мъжете, като действа благоприятно при преждевременна еякулация и невъзможност за задържане на ерекцията.

Продуктът няма мигновен ефект, но осигурява дългосрочно решение. В състава му са включени 4 от най-мощните природни съставки, които действат благоприятно при сексуални проблеми – жен-шен, йохимбе, L-аргинин и билката Бабини зъби.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.