либидо антидепресанти

Мъжкото либидо „страда“ силно от приема на антидепресанти

0
(0)

Продължителната употреба на антидепресанти все по-често се асоциира с намалено либидо при мъжете. Освен че убива мъжкото сексуално желание, приемът на медикаменти срещу депресия и депресивни състояния, води до преждевременна еякулация, затруднено постигане и трудно задържане на ерекция. Вижте повече по темата в следващите редове.

Ето как е установена връзката между пониженото либидо и приема на антидепресанти

Проучване, проведено в Италия, категорично доказва връзката между приема на антидепресанти и появата на сексуални проблеми. В него участват 200 мъже и жени на средна възраст. Всички те са диагностицирани с депресия и емоционални разстройства и дълго време са лекувани с антидепресанти. Прилагането на терапията е подобрило емоционалното им състояние, но е се е отразило негативно върху либидото им и сексуалните способности.

Мъжете, които приемат антидепресанти, страдат много повече от понижено либидо в сравнение с жените

От сравнителния анализ на резултатите от изследването се налага изводът, че:

Banner
  • мъжете са много по-податливи на емоционални разстройства от жените
  • мъжете в много по-голяма степен от жените са засегнати от страничните ефекти на антидепресантите (намалено либидо, еректилна дисфункция, преждевременна еякулация)

Намаляването на либидото при мъжете води до влошаване на качеството на сексуалния живот и постепенно отчуждаване от интимния партньор. Това от своя страна, задълбочава емоционалните и психическите проблеми. Влиза са в един омагьосан кръг, от който трудно се излиза. Решение все пак има! То се крие в стимулирането на сексуалните функции и преодоляването на психогенните фактори, които ги потискат.

Негативният ефект от приема на антидепресанти върху мъжкото либидо може да се минимизира/предотврати с помощта на…

Специалистите по сексуално здраве у нас препоръчват на мъжете, които приемат антидепресанти, да заложат на Камагра/ Kamagra®, за да си осигурят по-добър и пълноценен сексуалния живот. Това е комбиниран природен продукт с изключително благоприятен ефект върху сексуални проблеми от съдов или психогенен произход. Положителното въздействие се обуславя от уникалната комбинация от съставки с отношение към сексуални дисфункции при мъжете и жените. Във всяка капсула активно си взаимодействат прецизно дозирани стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби), L-аргинин, Мака и Женшен. Благодарение на допълващото и усилващо действие, спомага за повишаване на либидото, овладяване на преждевременната еякулация, задържане на ерекцията, подобряване на физическата и психическата мощ.
Освен че е ефективен, продуктът е напълно безопасен. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Има отлична поносимост и е удачен за продължителен прием. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Икономически изгоден е и гарантира дългосрочно решение на проблемите.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.