Повишете нивата на тестостерон

Повишете нивата на тестостерон лесно и безопасно

0
(0)

Защо тестостеронът е важен за мъжкия организъм?

Тестостеронът (основен мъжки полов хормон) е от ключово значение за здравето на мъжа. Ниските му нива водят до проблеми с поддържането на мускулната сила и маса, силата и здравината на костите и потентността. Понижените му нива могат да доведат и до депресия, умора, затлъстяване, безплодие, понижаване на сексуалното желание.

Нивата на тестостерона в организма на мъжа започват бавно да намаляват след навършване на 30 – годишна възраст. От тук произлиза и логичния въпрос на много мъже – “Как да повиша по естествен начин тестостерона си?”

За успокоение на представителите на силния пол ще кажем, че според специалисти съществуват няколко лесни за изпълнение трика, които помагат за ефективното, лесно и безопасно повишаване на тестостерона.

Banner

Няколко начина за повишаване на тестостерона

Доставяйте си здравословно количество сън

Според специалисти нивата на тестостерон в много случаи намаляват вследствие на недостатъчния сън. Ето защо количеството на този важен хормон може да се повиши по естествен и безопасен път като превърнете качествения сън в свой основен приоритет. Какво означава това? Стремете се да спите по 7-8 часа на нощ, като се въздържате от гледането на телевизия или работа на компютър в късните часове.

Поддържайте здравословно тегло

Недостатъчното производство на мъжкия полов хормон е особено характерно за представителите на силния пол, страдащи от наднормено тегло. В техния организъм се отделя повече ароматаза – ензим, който превръща тестостерона в естроген. Според специалисти освобождаването от излишните килограми помага по естествен начин да повишите нивата на тестостерона.

Спортувайте

Интензивните кратки упражнения доказано повишават нивата на тестостерона. Подходящи за тази цел са джогинга, плуването, карането на ски, тениса и тичането на бягаща пътека.
За любителите на фитнеса можем да кажем, че вдигането на тежести по 3 пъти в седмицата в продължение на 3 месеца води до увеличаване на нивата на тестостерона с цели 20%.

Приемайте редовно Камагра

Камагра е природен продукт създаден специално за мъже, за които е важно да поддържат здравословни нива на тестостерон в организма си. Специалистите са единодушни, че активната съставка – екстракт от растението трибулус терестрис по безопасен начин увеличава нивото на мъжкия полов хормон. Останалите три съставки – жен-шен, йохимбе и L – аргинин предотвратяват сексуалните нарушения, свързани с понижените нива на хормона – понижено либидо, еректилна дисфункция, физическа умора и др. Напълно безопасен продукт дори и при продължителна употреба.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.