намаляване на либидото при мъжете

Намаляване на либидото при мъжете? Ето го решението!

0
(0)

Защо се стига до намаляване на либидото при мъжете след определена възраст и какви са възможните решения на смущаващия проблем? Отговорите ще дадем в следващите редове.

Основни причини за намаляване на либидото при мъжете

Мъжете достигат сексуалния си пик на възраст 18-20 години. В следващите 2 десетилетия те продължават да са в добра сексуална форма. В своите 40-50 години обаче представителите на силния пол постепенно започват да губят сексуално желание. Основните причини за нарушенията в сексуалната функция и спада в либидото са психогенни, физически и такива, касаещи начина на живот.

Депресията, тревожността и стреса са сред основните психогенни фактори за намалено сексуално желание. Затлъстяването, съдовите нарушения и намалената секреция на тестостерон са трите главни физически причини за пониженото сексуално влечение. Лошото хранене, както и злоупотребата с алкохол и цигари също убиват либидото.

Banner

Добри практики срещу намаляване на либидото при мъжете

За да повишат желанието и възможностите за секс, представителите на силната половина на човечеството трябва да започнат да водят здравословен живот. Желателно е да преборят вредните привички, да се хранят балансирано и да повишат физическата си активност. За постигане на оптимални резултати е препоръчително да си осигурят и приема на продукт, който трайно възстановява и поддържа сексуалната активност.

Природното решение срещу намаляване на либидото при мъжете

На българския пазар има изцяло природно и безопасно средство за възвръщане на либидото и увереността в сексуалното поведение. Става въпрос за Камагра / Kamagra®. Ето и какво представлява той:

Камагра е напълно естествен продукт, с натурални съставки, без изкуствени оцветители и консерванти. Той съчтава в себе си стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби), L-аргинин, Мака и Женшен. Това са едни от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Активните съставки са пречистени до съвършенство и са прецизно дозирани. Взаимно допълват и усилват своето действие.

Уникалната формула превръща Камагра в най-ефективния природен продукт у нас за дългосрочно повишаване на либидото и сексуалните възможности на мъжете

Допринася за половата, физическа и психическа мощ на мъжете. Влияе благоприятно върху качеството на ерекцията и усилва сексуалното удоволствие.

Прилага се успешно при еректилна дисфункция, нарушена сексуална способност и либидо, преждевременна еякулация, нарушена репродуктивна способност.

Продукт, който предлага дългосрочно решение на сексуалните проблеми. За най-добри резултати се препоръчва да се приема продължително време. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции дори при дълговременна употреба.

Може да се закупи в аптеките, в магазини „Здраве и природа“ и в електронен магазин МОМО.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.