еректилна дисфункция

Откровено за еректилната дисфункция

0
(0)

Еректилната дисфункция е проблем от глобално значение, често попадащ в графата “само за мъже”. Далеч не само мъжете обаче са потърпевши при слаба ерекция, липса на ерекция, трудното задържане или преждевременната загуба на такава. Подобни проблеми влошават качеството на живот на засегнатия мъж, но и смущават живота на неговата партньорка. Еректилната дисфункция засяга само мъжете, но се превръща в проблем от семейно естество.

Нагледен пример за еректилна дисфункция

Именно семейните проблеми, до които еректилната дисфункция води са били повод за провеждане на скорошно изследване, резултатите от което бяха публикувани в популярен здравен сайт.
Жена убедила своя съпруг да се консултира с лекар след поява на проблеми с ерекцията му. Мъжът е 58 годишен, а основният проблем, от който страдали и двамата партньори е трудното поддържане на ерекцията при мъжа. Истината е, че на възраст над 50 повечето мъже се сблъскват с андропаузата и биват сполетяни от различни сексуални проблеми – еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, понижено либидо, трудно достигане до оргазъм и прочее. Това обаче не означава, че мъжете трябва да се примиряват със сексуалните си проблеми. Напротив, мъжът, чийто пример посочваме е решил успешно проблема си. Успешно и безопасно решение на сексуалните проблеми е налично за всеки.

58-годишният мъж, който говори откровено за еректилната си дисфункция се оплаквал от това, че не може да постигне достатъчно задържане на ерекцията си. Проблемът бил налице повече от 2 години и постепенно се влошавал. В началото мъжът трудно постигал силна ерекция, тя все повече отслабвала и по времето, когато потърсил помощ често се сблъсквал с пълна липса на ерекция.
След преглед на мъжа се установило, че са налице преумора, затлъстяване, високо кръвно налягане и дислипидемия – нарушен метаболизъм на мазнините и повишени нива на холестерол и триглицериди. Оказало се и, че мъжът е пушач.

Banner

Заключение на лекарите

При мъжа не били установени каквито и да било психогенни причини за еректилната дисфункция. Затова заключението на лекарите гласяло, че сексуалният проблем се дължи на чисто физически фактори като:

– умора

– съдови проблеми, предизвикани от високото кръвно налягане и повишен холестерол

– намалени нива на тестостерона, вследствие на затлъстяването

Решение на проблема с еректилната дисфункция

Независимо дали се касае за слаба ерекция, липса на ерекция или за трудности при задържане на ерекцията за достатъчно дълго време, решението на проблема се постига бързо и успешно с приема на Камагра / Kamagra®.

Това е изцяло природен продукт, съдържащ комбинация от йохимбе, жен-шен, L-аргинин и трибулус терестрис. Четирите съставки допълват взаимно действието си и осигуряват изключително позитивни ефекти:

– улесняват разширяването на кръвоносните съдове на пениса и подобряват ерекцията
– подобряват състоянието на кръвоносните съдове

– повишават нивото на мъжкия полов хормон тестостерон

– повишават физическата издръжливост и улесняват преодоляването на умората

С няколкоседмичен прием на Камагра се постига успешно елиминиране на причините, водещи до поява на еректилна дисфункция. Постига се и забележимо подобряване на сексуалния живот на мъжа, а с това и на този на неговата партньорка.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.