храни за повишаване на женското либидо

Храни за повишаване на женското либидо – има ги от векове!

5
(2)

Дами, колкото и да сте скептични в целебната сила на храната, в действителност има достатъчно примери, които да ви докажат, че храни за повишаване на женското либидо съществуват. Вижте ги!

Топ 5 на най-добрите храни за повишаване на женското либидо

Ягоди и малини

Предполага се, че благодарение на високото съдържание на цинк тези вкусни плодове усилват сексуалния апетит. Експериментално изследване, проведено върху животни, показва, че въпросният минерал може да помогне при сексуални проблеми. Необходими са обаче още изследвания, за да се оцени напълно потенциалът му като стимулатор на сексуалното желание. Но да се върнем пак на ягодите и малините. Хапвайте ги сурови или под формата на пресен сок, за да извлечете максимална полза от тях.

Авокадо

Този суперплод съдържа голямо количество витамин E – вещество, което подпомага производството на полови хормони, а с това и либидото. В допълнение авокадото е богато на фолиева киселина и витамин B6 – две ключови вещества за сексуалното благополучие. След всичко това едва ли е изненада за някого, че авокадото трябва да си проправи път към ежедневното меню на дамите, които искат да стимулират желанието за горещи ласки.

Banner

Диня

Според изследване на учени от Тексаския университет в САЩ динята има афродизиачни свойства, дължащи се на цитрулина в кората. При попадане в тялото това вещество се превръща в аргинин – аминокиселина, която предшества производството на азотен оксид. Азотният оксид на свой ред отпуска кръвоносните съдове и стимулира притока на кръв към гениталиите, което има пряко отношение към сексуалната възбуда.

Бадеми – една от най-ефективните храни за повишаване на женското либидо

За повишаване на либидото можете да разчитате и на бадемите. Положителният им ефект върху сексуалното желание се дължи на аргинина и на омега-3 и 6 мастни киселини. Незаманимите мастни киселини помагат за регулиране на простагландините, които имат отношение към женската репродуктивна система. За оптимални резултати яжте бадемите сурови. Пийте по-често бадемово мляко и използвайте повече бадемово брашно.

Ефектът от посочените храни за повишаване на женското либидо може да е още по-добър, ако ги приемате успоредно с…

Специалистите по сексуално здраве ви съветват да се доверите на Камагра / Kamagra®, за да дадете още по-мощен тласък на либидото. Това е изцяло натурален продукт, който се прилага успешно за подобряване на сексуалната способност при мъже и жени. Камагра действа безотказно, тъй като съдържа най-важните природни вещества с отношение към сексуалните дисфункции. Всяка капсула съчетава силата на висококачествени екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби), L-аргинин, Мака и Женшен. Съставките са прецизно дозирани и са проучени щателно за безопасност и ефективност. Камагра дава дългосрочно решение на проблемите с либидото, изостря чувствителността на сетивата и усилва насладата. Продуктът има отлична поносимост и е подходящ за продължителен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.