еректилна дисфункция

Еректилна дисфункция – ето какво трябва да знаете!

0
(0)

По данни на Световната здравна организация от еректилна дисфункция страдат над 100 милиона мъже по света. Въпреки огромния брой засегнати обаче едва 16,5% търсят медицинска помощ. Ниският процент се дължи на факта, че поради морални задръжки болшинството от потърпевшите отказват да потърсят разрешение на проблема. И тъй като това мислене е предпоставка за задълбочаване на състоянието, в настоящата статия ще разчупим неговите окови.

Еректилна дисфункция – отговори на въпросите, които засегнатите се притесняват да зададат гласно

Само възрастни мъже ли страдат от еректилна дисфункция?

Макар еректилна дисфункция да е проблем на господата над 50 години, напоследък с нея все по-често се сблъскват млади момчета и мъже на средна възраст. Статистиката сочи, че около 10% от представителите на силния пол между 18 и 40 години изпитват затруднения или невъзможност да получат или поддържат ерекция.

Какво провокира еректилна дисфункция?

Сексуалното нарушение има различни причини сред различните възрасти. При мъжете над 50 години е предизвикано от органични фактори като:

Banner

• високо кръвно налягане (хипертония)
• диабет
• увеличено количество холестерол в кръвната плазма (хиперхолестеролемия)
• неврологични заболявания
• сърдечно-съдови заболявания

При младите мъже състоянието е психогенно обусловено или възниква под въздействието на определени медикаменти.

Нездравословният начин на живот причина ли е за еректилна дисфункция?

Лошите житейски навици несъмнено водят до нарушение на сексуалната функция на мъжете. Понижената двигателна активност, тютюнопушенето, приемът на алкохол в неограничени количества са сред основните рискови фактори за смущаващия проблем.

Еректилната дисфункция предупредителен признак ли е за определено заболяване?

Смущението на сексуалната функция в много случаи е симптом на редица заболявания. Най-често то подсказва за сърдечно-съдови нарушения, диабет, хипертония, хиперхолестеролемия, доброкачествена хиперплазия на простатата и депресия.

Лекува ли се еректилната дисфункция?

Еректилната дисфункция е обратимо състояние. Опитът показва, че в 95% от случаите тя е лечима. За да се достигне до благоприятен изход обаче трябва да се приложи адекватен терапевтичен метод.

Най-ефективното природно средство за преодоляване на еректилна дисфункция

Камагра / Kamagra® e 100% натурален продукт с доказан положителен ефект върху мъжката сексуалност. Той не само не отстъпва на синтетичните медикаменти, но дори ги превъзхожда, тъй като не крие опасност от нежелани странични ефекти. Благотворното му въздействие се дължи на рационалната комбинация от 4 напълно естествени съставки, с подчертано отношение към сексуалната дисфункция при силния пол. Всяка капсула доставя на мъжкия организъм оптимално количество високопречистени екстракти от L-аргинин, йохимбе, жен-шен и трибулус терестрис. Активните съставки не тушират симптомите на еректилна дисфункция, а се прицелват директно в проблема. При редовен и продължителен прием по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене се допринася за овладяване на преждевременна еякулация, задържане на ерекцията и повишаване на либидото. Прилага се без риск за здравето до постигане на желаната полова мощ и издръжливост.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.