жен шен

Eкстракт от жен-шен при преждевременна еякулация

0
(0)

Приликата на корена на жен-шен с формите на човешкото тяло е била повод за проследяване ефекта на това растение върху човешкото здраве още от древността. Данни за благоприятното действие на жен-шена върху мъжките сексуални функции са събирани още в древен Китай. Неслучайно древните китайски медици са прилагали жен-шена като мощен афродизиак. Днес, когато технологиите позволяват извличането на висококачествен екстракт от жен-шен, овладяването на сексуалните проблеми при мъжете е въпрос единствено на правилен избор на качествен природен продукт.

Редица проучвания от последните години показват, че екстрактът от жен-шен има мощен ефект за овладяване на мъжките сексуални проблеми. Най-много данни са събрани за позитивния му ефект върху случаите на преждевременна еякулация. Установено е, че, особено в комбинация с още няколко природни съставки, екстракт от жен-шен действа трайно за справяне с тази много разпространена сексуална дисфункция.

Преждевременна еякулация – лечение с екстракт от жен-шен

Счита се, че около 2% от мъжете страдат от хронична преждевременна еякулация. Това я превръща във втория най-значим мъжки сексуален проблем след т.нар. еректилна дисфункция.

Banner

Невъзможността да се контролира еякулацията се асоциира с редица последствия върху сексуалния живот на мъжа в дълготраен аспект. Данните, че екстрактът от жен-шен може да помогне за справяне с този проблем предлагат възможност за милиони мъже да се радват на много по-пълноценен сексуален живот.

Специализирано клинично проучване за влиянието на екстракта от жен-шен върху преждевременната еякулация дава достатъчно красноречиви данни в тази насока. Проучено е състоянието на 119 мъже, страдащи от двете посочени най-чести форми на сексуална дисфункция. В продължение на 8 седмици те са приемали екстракт от жен-шен, след което е проследен ефектът върху състоянието им.

Установено е, че 8-седмичен редовен прием на екстракт от жен-шен има благоприятен ефект и при еректилна дисфункция, и при преждевременна еякулация. Ефектът му във втория случай обаче е много по-силен и траен във времето. Само след 8-седмично лечение с екстракт от жен-шен времето до достигане на еякулация е удължено с около 20%. Според учените позитивното влияние на жен-шена се натрупва и при по-продължителен прием ефектът за преодоляване на преждевременната еякулация може да бъде още по-позитивен.

Екстракт от жен-шен + още 3 природни съставки за оптимален ефект върху сексуалните дисфункции

Получените данни за екстракта от жен-шен допълват досегашната информация за позитивното влияние на природните продукти върху мъжкото сексуално здраве. Благодарение на тези данни може да се разработват комбинирани продукти с изцяло природни съставки, които да подпомагат справянето с преждевременна еякулация и други сексуални проблеми при мъжете. Такъв продукт е Камагра / Kamagra®. В състава му са включени висококачествен екстракт от жен-шен, аминокиселината L-аргинин, екстракти от трибулус терестрис (бабини зъби) и йохимбе. И четирите съставки са добре проучени по отношение стимулиращия им ефект върху мъжките сексуални функции.

Това е изцяло природен и безопасен продукт, подобряващ физическата и психическата издръжливост на мъжа в сексуален аспект. Подходящ е за всеки мъж с преждевременна еякулация, еректилна дисфункция, ниско либидо и други физико-емоционални сексуални смущения.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.