Проблеми с еректилна дисфункция при мъжете

Проблеми с еректилна дисфункция при мъжете – засягат и младите!

5
(1)

Когато говорим за проблеми с еректилна дисфункция при мъжете, обикновено си представяме господа с прошарена коса на възраст. Но през последните години се наблюдава негативна тенденция все повече от представителите на силния пол да се сблъскват с този сексуален проблем по-рано от очакваното. За еректилна дисфункция говорим, когато мъжът не може да постигне и задържи задоволителна ерекция за осъществяването на полов контакт. Еректилното разстройство може да засегне всеки аспект от живота на господата – отношенията с партньора, физическо и психическото здраве.

Еректилна дисфункция при млади мъже

Противно на очакваното, че еректилната дисфункция се появява рядко при по-млади мъже, проучване в „The Journal of Sexual Medicine“ установява, че проблемът засяга около 26% от господата под 40-годишна възраст. Друго изследване по темата установява, че 8% от мъжете на възраст между 20-29 години и 11% от тези на 30-39 години имат някаква форма на еректилна дисфункция.

Какви са причините?

Най-честата причина за еректилна дисфункция е заболяване на сърдечно-съдовата система. 64% от трудностите при получаване и поддържане на ерекция са свързани със сърдечен удар, а 57% са при мъже с байпас. До 75% от господата с диабет, 40% от тези с бъбречна недостатъчност и 30% от мъжете с ХОББ са изпитвали еректилно разстройство. Психологическите причини за еректилна дисфункция включват стрес, депресия, безпокойство, чувство за вина, ниско самочувствие, проблеми във връзката или нарушения на съня.

Banner

Именно последната група неразположения са сред най-честите „виновници“ за сексуалните проблеми при младите мъже. Статистиката сочи, че еректилната дисфункция при близо 20% от мъжете в САЩ е резултат от психологически проблем. Изследване, проведено в Обединеното кралство сред представители на силния пол на 30-годишна възраст, показва, че над 50% от участниците са изпитвали еректилна дисфункция. Половината от тях посочват стреса като причина, поради която не могат да получат или задържат ерекция. Често срещан предшественик на еректилната дисфункция е безпокойството от сексуалната активност. То засяга до 25% от мъжете. Несигурността най-често е свързана с притеснения относно сексуалното представяне, ниска самооценка, депресия и високи нива на стрес.

Какво е природното решение на проблеми с еректилна дисфункция при мъжете?

Ключът към успешното овладяване на еректилна дисфункция е да се открие и третира първопричината за проблема. В допълнение специалистите препоръчват прием на Камагра / Kamagra®. Това е изцяло природен продукт със силно изразен положителен ефект върху половата система и сексуалния живот. В основата на успеха на натуралното средство стоят 4 от най-мощните природни съставки с отношение към сексуалното представяне при мъжете и жените. Всяка капсула комбинира стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Иновативната формула повлиява благотворно качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото.

Продуктът е дългосрочно решение на проблемите в леглото и няма моментен ефект. За постигане на оптимални резултати е желателен продължителен прием по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Няма противопоказания.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.