природни афродизиаци

Природни афродизиаци – ползи за добро сексуално здраве

4.8
(19)

Тайната на доброто сексуално здраве се крие в мощните природни афродизиаци. Научете повече за тях и ползите от приема им.

Какво е афродизиак?

По дефиниция, афродизиакът е храна, напитка или друга субстанция, която предизвиква или усилва сексуалното желание. Освен това, употребата на афродизиак стимулира възбудимостта и увеличава удоволствието, като така може да окаже благоприятно влияние и върху сексуалното представяне.

Днес, терминът афродизиак не бива да се използва за наименоване на синтетични препарати, които единствено подобряват издръжливостта и представянето в леглото. Той трябва да се отнася до естествените средства и продукти, съдържащи екстракти от натурални афродизиаци. Те създават и увеличават сексуалното желание, и спомагат за подобряване на сексуалния живот без рискове за здравето.

Banner

Причини за употреба на афродизиаци

Съществуват редица психологически и физически причини, поради които представителите и на двата пола прибягват да афродизиаци за подобряване на сексуалния живот. Тези причини могат да бъдат сексуални дисфункции, като ниско либидо, проблеми с ерекцията и възбудимостта, и други интимни смущения. Афродизиаците често могат да помогнат за превръщане на секса в още по-вълнуващо, приятно и желано изживяване и от двамата партньори. Все пак сексуалното здраве стои в основата на доброто общо здраве, като е от изключително значение за поддържане на стабилна интимна връзка.

Видове природни афродизиаци

  • Храни за стимулиране на сетивата – предполага се, че храните, които въздействат върху сетивата (зрение, вкус, мирис) имат свойствата на афродизиаци. Възбуждайки сетивата, те спомагат за усилване на сексуалната чувственост.
  • Пикантни подправки – природните продукти с пикантен вкус, като лютите чушки, често се считат за афродизиаци. Смята се, че с повишаване на телесната температура, предизвикват чувство на сексуална възбуда.
  • Растения (билки) – тези природни дарове са сред най-предпочитаните афродизиаци с изявени свойства. Те съдействат за предизвикване и стимулиране на сексуалното желание, и могат да спомогнат за дългосрочно преодоляване на сексуалните дисфункции.

Най-мощните природни афродизиаци в подрепа на сексуалното здраве

Четири натурални средства носят заслужената слава на най-мощните природни афродизиаци с доказани ползи за мъжкото и женското сексуално здраве:

  • Мака се счита за мощен афродизиак, подсилващ либидото на мъжете и жените. Неговата употреба спомага за преодоляване на сексуалните смущения, подобряване на плодовитостта и сексуалните функции и при двата пола. При мъжете, Мака повлиява съдовите рецептори. Това води до по-качествена и продължителна ерекция.
  • Женшен спомага за увеличаване на производството на азотен оксид, което води до стимулиране кръвоснабдяването на мъжките и женските полови органи. Ефектът води до усилване на възбудимостта, поддържане на ерекцията и по-лесно достигане на кулминация.
  • Трибулус терестрис е нехормонален, природен екстракт, проявяващ хормонално действие. Той може да повиши нивата на мъжкия полов хормон тестостерон. Това допринася за подобряване на сексуалната функция и репродуктивните способности.
  • L-аргинин увеличава кръвоснабдяването на гениталиите и овладява сексуалните дисфункции. Усилва либидото, подобрява организмичната функция и повишава удовлетворението от секса.

Къде да откриете посочените мощни натурални афродизиаци?

Балансирана комбинация от висококачествени стандартизирани екстракти от най-мощните природни афродизиаци Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин, ще намерите в Камагра / Kamagra®. Продуктът е безопасно природно решение за повишаване на либидото и сексуалното удоволствие, овладяване на сексуалните нарушения и благоприятно повлияване на сексуалната функция. Спомага за поддържане на половата, психическата и физическата мощ. Предназначен е за прием от мъже и жени. Проявява положителните си ефекти, без риск за здравето.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.