нарушена еректилна функция

Нарушена еректилна функция – ново работещо решение

5
(1)

Нарушена еректилна функция вече няма да е проблем благодарение на иновативна синтетична тъкан. Поне това са очакванията на учени. Резултатите от проведеното от тях проучване показват, че изкуствена туника албугинея (tunica albuginea) – аналог на плътната обвивка на кавернозните тела – възстановява ерекцията при травми на пениса. Изследването е проведено върху свине, но научният екип е на мнение, че ефектът ще е същият и при хора. Данните са публикувани в сп. Matter.

Нов начин за възстановяване на нарушена еректилна функция

„Очаквахме подобен резултат, но за нас беше изненада, че изкуствената туника албугинея се представя толкова добре. Експериментите с животни ясно показаха, че ерекцията се подобрява значително веднага след използване на синтетичната тъкан. Най-голямото й предимство е, че тя наподобява тъканни функции, като имитира микроструктурата на естествените тъкани. Тук говорим за нещо повече от биомиметичен дизайн на структурата на туника албугинея. Откритието може да бъде особено полезно и при много други тъкани, подложени на натоварване“. Коментарът е на д-р Ксуетао Ши, изследовател от Южнокитайския технологичен университет (SCUT) и главен автор на изследването.

Д-р Ши и екипът му се фокусират върху разработването на биоматериали, които могат да се прилагат за справяне с репродуктивни проблеми при мъжете

Примери за такива проблеми са еректилна дисфункция (невъзможност за получаване и поддържане на ерекция) и инфертилност (безплодие). А така също и болест на Пейрони (формиране на фиброзни плаки в пениса, които водят до затруднена, болезнена ерекция и деформация на пениса).

Banner

Членовете на научния екип използват поливинилов алкохол за разработването на изкуствената туника албугинея. Това е изкуствен, водоразтворим, термопластичен полимер, чиято структура се доближава много до тази на естествената тъкан. В резултат поливиниловият алкохол притежава биомеханични свойства, които имитират тези на туника албугинея.

Учените изследват токсичността на синтетичната тъкан и кръвната ѝ съвместимост, тъй като е предвидено тя да остане дълго време в тялото. Установено е, че синтетичната тъкан не крие опасности за здравето. Тепърва предстоят още изследвания за потвърждаване на обнадеждаващите резултати.

Доказано решение срещу нарушена еректилна функция

Специалисти по мъжко здраве у нас препоръчват Камагра / Kamagra® за възстановяване на еректилната функция и потентността. Това е изцяло природен продукт, който допринася за подобряване на сексуалния живот и сексуалните функции при мъжете и жените.

Формулата включва 4 доказани вещества с отношение към сексуалните дисфункции:

  • Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg
  • L-аргинин 150 mg
  • Мака 100 mg
  • Женшен 100 mg

Приемът благоприятства качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото. Допринася за по-голямо сексуално удоволствие, премахва умората и физическото изтощение. Действа благотворно при нарушена репродуктивна способност.

Продуктът не съдържа изкуствени овкусители и консерванти. Не предизвиква нежелани ефекти и е подходящ за продължителна употреба. Действа постепенно и води до трайни резултати. Наличен е в аптеките и в сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.