интимни проблеми

Интимни проблеми при мъжете и жените – ето най-честите!

5
(1)

На фокус в следващите редове са главните интимни проблеми (сексуални дисфункции) при мъжете и жените. Информация по темата предоставя урологът д-р Хавиер Карбонеро Сантос от болница „Киронсалуд Сан Хосе“ в Мадрид. Той е дипломиран магистър по клинична сексология и провежда прегледи в тази област.

Основните интимни проблеми при мъжете и жените

Д-р Карбонеро информира, че под „сексуална дисфункция“ се разбира всеки един проблем, който възниква в етапите на сексуалния акт. Тези етапи са 4 и включват – желание, възбуда, оргазъм и резолюция. Факторите, които им влияят, са от физически, психологически или смесен характер.

Специалистът посочва, че един от основните сексуални проблеми при мъжете е еректилната дисфункция. Състоянието, наричано още „импотентност“, се състои в затруднено получаване или поддържане на ерекция. Засегнатите са основно мъже над 50-годишна възраст. „За съжаление, в последните години проблемът се подмладява“, казва д-р Карбонеро.

Banner

По думите на експерта вторият по честота сексуален проблем при мъжете е преждевременната еякулация. Това е състояние, при което еякулацията настъпва бързо след пенетрация (проникване), без това да е желано от мъжа. Резултатът е разочарование и дори влошаване на отношенията между партньорите.

Опитът на д-р Карбонеро показва, че главните сексуални дисфункции при жените са разстройство на сексуалното желание, аноргазмия и болково разстройство

Статистиката сочи, че разстройството на сексуалното желание и аноргазмията (трудност или невъзможност за достигане до оргазъм) се срещат значително по-често.

Болковото разстройство (усещане за болка по време на сексуален акт или при опит за извършването му) също е причина жените да избягват секса в редица случаи.

По думите на д-р Карбонеро според данните в световен мащаб най-честата сексуална дисфункция е мъжката импотентност. Тя е следвана от преждевременната еякулация, хипоактивно нарушение на сексуалното желание при жените, аноргазмия, болка при полов акт и оргазмено разстройство при мъжете.

В заключение д-р Карбонеро казва, че при правилно лечение всички тези проблеми са обратими.

При интимни проблеми наши специалисти по сексуално здраве препоръчват нещо изпитано във времето

Това е продуктът Камагра / Kamagra®, който по естествен начин възвръща радостта от секса. Формулата съдържа 4 от най-мощните вещества при сексуална дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула осигурява стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg. Съставките са с допълващо и усилващо се действие.

Приеман редовно продуктът допринася за повишаване качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото. Има положителен ефект при преждевременна еякулация. Увеличава удоволствието и чувствеността на сетивата. Поддържа половата, психическата и физическата мощ.

За оптимални резултати се препоръчва продължителен прием по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции. Има отлична поносимост. Предлага се без рецепта в аптеките. Може да бъде поръчан директно от сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.