преждевременна еякулация упражнения

Преждевременна еякулация – 3 отлични упражнения

5
(1)

Има упражнения, които помагат при преждевременна еякулация, една от най-честите сексуални дисфункции при мъжете. В следващите редове представяме 3 от най-добрите. Уверете се в ефекта им върху тялото и психиката!

Установяване на контрол върху еякулацията с притискане на определена точка на пениса

Постигането на самоконтрол особено в сексуален план е трудно, но не и невъзможно начинание. Започнете да мастурбирате, като се фокусирате върху усещанията си. Щом почувствате, че еякулацията „наближава“, стиснете тялото на пениса под главичката с палец и показалец. След като усещането отшуми, продължете със самозадоволяването. Повторете това упражнение 4-5 пъти и накрая достигнете кулминацията.

Практикувайте техниката поне веднъж на ден, докато установите контрол върху еякулацията. Помнете – всичко е в главата. Мозъкът контролира тялото, а не обратното!

Banner

Оказване на натиск върху перинеума – едно от ефективните упражнения при преждевременна еякулация

При мъжете перинеумът се намира между ануса и скротума. По-силният натиск върху него е в състояние да забави желанието за еякулация, без да намалява ерекцията. Техниката може да се прилага по време на самозадоволяване вместо притискане на пениса под главичката с палец и показалец.

Включване на упражненията на Кегел в ежедневната рутина

Редовните упражнения на Кегел са незаменими за тренировка на тазовите мускули, а оттам и за забавяне на еякулаторния рефлекс. Те са лесни и могат да се правят навсякъде и по всяко време.

Като за начало трябва да локализирате въпросните мускули. Това става най-лесно по време на уриниране. Спрете да уринирате по средата и обърнете внимание кои мускули стягате. Ако успеете да го направите, значи сте открили главните „герои“, към които са насочени упражненията за тазовото дъно. Фокусирайте се върху тези мускули и започнете последователно да ги свивате и отпускате, като задържате за няколко секунди.

Изключително важно е в тренировката да не вземат участие други мускулни групи. Дишането също не бива да се пренебрегва – вдишвайте при свиване и издишвайте при отпускане.

Започнете с 30 повторения. След като усвоите техниката, можете да намалите повторенията до 20. Бъдете постоянни и правете упражнението 5-6 пъти на ден.

За оптимален ефект съчетайте посочените упражнения при преждевременна еякулация с приема на…

Камагра / Kamagra® – изцяло природен продукт с благотворно действие върху сексуалната функция. Формулата му е съставена от 100% натурални съставки, които имат отношение към сексуалната дисфункция при мъже и жени. Всяка капсула съдържа оптимално количество стандартизирани екстракти от:

Съставките са комбинирани така че да регулират еякулацията, да засилват сексуалното желание и да усилват чувствеността на сетивата.

Продуктът няма противопоказания и странични ефекти. Може да се приема продължително време, без да води до привикване. Осигурява дългосрочно решение. За постигане на най-добри резултати е желателно да се използва минимум 3 месеца.

Търсете в аптеките или поръчайте от сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.