импотентност при мъжете причини

Импотентност при мъжете – още 2 научно доказани причини

5
(1)

Изследователи посочват още 2 причини за импотентност при мъжете (еректилна дисфункция) – хирургично лечение и лъчетерапия при карцином на простатата. Според изнесените данни еректилните проблеми са налице до 5 години след процедурите. Доклад за проучването е публикуван в сп. The Journal of the National Cancer Institute (JNCI).

Импотентност при мъжете – повече за упоменатите причини

Минали изследвания показват, че операцията при простатен карцином причинява временна импотентност. Настоящото ново проучване надгражда заключенията от предишните, като посочва, че лъчетерапията нарушава мъжката сексуална функция в дългосрочен план. „Резултатите трябва да се вземат предвид от мъжете, на които им предстои лечение от карцином на простатата“. На това обръща внимание главният автор на изследването д-р Арнолд Л. Потоски. Той е епидемиолог в отдела за контрол и профилактика на рака в американския Национален институт по ракови заболявания (NCI).

Д-р Потоски подчертава, че констатациите не се отнасят за дългосрочните странични ефекти от хормоналната терапия или брахитерапията (радиоактивният източник е вътре в тялото). От думите му става ясно, че нито един от тези методи на лечение не е изследван в цялост.

Banner

Изследователите анализират данни на над 1100 мъже с простатен карцином без метастази

При анализа учените установяват, че след две години има по-висока честота на импотентност сред мъжете, претърпели операция при простатен карцином от тези на лъчетерапия. В проценти това изглежда така – 82,1% срещу 50,5%.

Впечатление прави, че разликата намалява след още 3 години. Данните от този период сочат, че 79,3% от оперираните пациенти и 63,5% от тези, преминали лъчетерапия са с еректилна дисфункция.

„Данните от анализа са красноречиви – интервенциите оказват значително въздействие върху качеството на живот на мъжете с простатен карцином“. Коментарът е на д-р Хауърд Л. Парнс. Той е ръководител на групата по въпроси, свързани с простатата в отдела за контрол на рака в американския Национален институт по ракови заболявания.

Импотентност при мъжете може да настъпи по различни причини

Природното решение обаче е само едно – Камагра / Kamagra®. Това е изцяло природен продукт с благоприятен ефект върху сексуалната способност. Усилва либидото и поддържа половата, физическа и психическа мощ на ниво. Една опаковка съдържа 30 капсули. Активни съставки са едни от най-мощните вещества от природен произход с отношение към сексуалната дисфункция както при мъжете, така и жените. Това са Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg.

Приемът е удобен – по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Продуктът действа постепенно и води до трайни резултати. Оптималният срок за получаване на ефект е различен за всеки индивид. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.

Търсете в аптеките или поръчайте от сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg, където винаги има изгодни промоции.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.