Алкохол и потентност

Алкохол и потентност – има ли връзка?

0
(0)

Медицински изследвания доказват, че алкохолът представлява потенциална опасност за половата активност и потентност при мъжете. Индийски медици установяват, че прекомерната употреба на алкохол води до проблеми с потентността и сексуалния живот на мъжете.

Хората, които злоупотребяват с алкохола имат понижени нива на тестостерон и са по-застрашени от стерилитет. Доказано е, че мъжете, които употребяват алкохол, в 71% от случаите имат проблеми с ерекцията, докато при тези, които не пият, липсват подобни проблеми.

Според д-р Мутусами, ръководител на изследването, алкохолът е най-големият враг на сексуалния живот на мъжа, както и на способността му за създаване на поколение. Алкохолът влияе отрицателно върху половото желание и потентността. Редовната му употреба има негативно въздействие върху организма, тъй като понижава нервната активност, намалява нивата на тестостерон, забавя реакциите на тялото и намалява физическата издръжливост. Всичко това понижава неимоверно много сексуалните способности на мъжа.

Banner

Ето защо ограничаването на консумираният алкохол, или пълният му отказ би спомогнал значително за овладяването на мъжките проблеми.

Същото действие притежава и Камагра – природен продукт, предназначен специално за мъже. Има благоприятен ефект при овладяване на преждевременната еякулация и задържане на ерекцията.

Активните съставки са 4 от най-мощните природни продуктa с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете. Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракти от: L – аргинин 250 mg, йохимбе 50 mg (10% екстракт), женшен 150 mg, трибулус терестрис 150 mg. Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула.

Съставките имат синергичен ефект при преждевременна еякулация, постигане и задържане на ерекцията.

L – аргининът подпомага образуването на азотен оксид и синтезата на белтъчини. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, което води до кръвонапълване и ерекция. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата – увеличава броя на сперматозоидите и подобрява подвижността им. Повишава физическата издръжливост.

Йохимбе доказано увеличава либидото, честотата на сексуалните контакти и качеството на ерекцията. Има благоприятен ефект при мъже със сексуални смущения от съдов и психогенен произход и от диабет. Възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори. Води до по-добра и продължителна ерекция.

Женшенът засилва ефекта на азотния оксид. Повишава физическата издръжливост. Премахва умората и физическото изтощение. Като адаптоген премахва тревожността и помага за преодоляване на преждевременната еякулация.

Трибулус терестрис е нехормонален екстракт с андрогенно действие. Повишава нивото на мъжките полови хормони (напр. тестостерон) с 33%. Възстановява либидото, подобрява и удължава ерекцията. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата – увеличава броя и подвижността на сперматозоидите. Притежава известен анаболен ефект.

Постига се положителен ефект при: овладяване на преждевременната еякулация; задържане на ерекцията; повишаване на сексуалната способност и либидото; подобряване на физическата и психическата мощ; увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите. Дозира по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Прилага се до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.