рисковите фактори

Кои са рисковите фактори за еректилна дисфункция?

0
(0)

Еректилната дисфункция измъчва една пета от мъжете, като основната причина за това е напредването на възрастта (при хора над 50 години).

Ако мъжът е склонен към депресивни състояния, това увеличава риска от еректилна дисфункция и понижава либидото.

Депресията е “виновна” за потискане на производството на веществата, които стимулират кръвопотока към половия орган. Приемът на антидепресанти допълнително влошава състоянието.

Banner

Повишеното кръвно налягане е следващата причина за еректилна дисфункция. Когато мъжът не контролира артериалното си налягане, това може да увреди функцията на кръвоносната система. Това води до загуба на съдовата еластичност и затрудняване на кръвопотока към интимната област. Приемът на медикаменти контролиращи кръвното налягане задълбочават тежестта на проблема.

Колкото и да е невероятно, проблемите с венците могат да предизвикат еректилна дисфункция защото, повишават вероятността от развитие на сърдечни заболявания. Те от своя страна са предпоставка за появата на еректилна дисфункция. Когато устната кухина е населена с вредни микроорганизми, чрез кръвта те могат да достигнат до интимната област.

Диабетът е друго състояние, което може да предизвика еректилна дисфункция у мъжа, заради високото ниво на кръвна захар, която вреди на кръвоносните съдове, отговорни за кръвонапълването на половия орган.

Природният продукт Камагра е предназначен специално за мъже. Активните съставки на Камагра са 4 от най-мощните природни продукти с отношение към мъжките сексуални нарушения. Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракти от L – аргинин 250 мг, йохимбе 50 мг, (10% екстракт), женшен 150 мг, трибулус терестрис 150 мг. Съставките имат синергичен ефект при преждевременна еякулация, постигане и задържане на ерекцията. Постига се положителен ефект при овладяване на преждевременната еякулация, задържане на ерекцията, повишаване на сексуалната способност и либидото, подобряване на физическата и психическата мощ, увеличаване броя и подвижността на сперматозоидите. Приема се по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.