сексуалното желание

Как да повишим сексуалното желание на мъжа?

0
(0)

Какво предствлява пониженото либидо при мъжа?

Състоянието се свързва с намалено или отсъстващо сексуално влечение, ниско самочувствие и липса на настроение. Ниското либидо може да бъде причинено следствие на медицински проблем или психологически причини.

Ниското либидо при мъжа може да доведе до проблем във взаимоотношенията във връзката, ето защо е необходимо да се открият ефективни начини за неговото повишаване.

Специалистите препоръчват няколко подходящи и безопасни варианти за тази цел.

  1. Включване на храни-афродизиаци в дневното меню – още в миналото мъжете са прибягвали до този метод при проблеми с либидото. Някои от доказаните хранителни продукти са аспержите, стридите, бананите, шоколадът, авокадото, смокините, зелето, ягодите, тиквените семки и др.
  2. Отказ от употребата на цигари – тютюнопушенето е враг на мъжкото либидо, тъй като понижава издръжливостта и енергията. Освен това употребата на цигари повлиява негативно върху снабдяването с кръв на половия орган, тъй като причинява стесняване на кръвоносните съдове.
  3. Увеличаване на физическата активност – ежедневното физическо натоварване води до увеличен приток на кръв към половият орган, както и до отлично здравословно състояние и енергичност на организма. Физическата активност освен всичко води до постигане и задържане на опитимално телесно тегло, което пък от своя страна повишава самочувствието. Доброто самочувствие оказва положително влияние върху мъжкото либидо.
  4. Понижаване на телесното тегло – на всички е известно, че излишните килограми водят до ниско самочувствие, което пък влияе негативно върху сексуалното желание. Затлъстяването и наднорменото тегло се крие опасност от проблеми с кръвоносните съдове. Това понижава достигането на кръвта до половия орган и понижено либидо. Ето защо ако хората с излишно тегло искат да повишат либидото си, е добре да помислят за подходящ спорт и диетичен режим.
  5. Употребата на йохимбе – естествено средство за повишаване на либидото също е подходящо средство на избор при този проблем. Доказано е, че екстрактът от йохимбе повишава сексуалното желание при мъжете, тъй като има доказано действие на афродизиак. Има благоприятен ефект при мъже със сексуални смущения от съдов и психогенен произход и от диабет. Възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори. Това е природен продукт, създаден специално за мъже, който съдържа високо количество – 50 мг (10% екстракт) йохимбе.
  6. Освен него съдържа още три съставки с благоприятно влияние върху мъжкото либидо – L – аргинин, трибулус терестрис и женшен. L – аргининът подпомага образуването на азотен оксид и синтезата на белтъчини. Азотният оксид разширява кръвоносните съдове на мъжкия полов орган, което води до кръвонапълване и ерекция. Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата – увеличава броя на сперматозоидите и подобрява подвижността им. Повишава физическата издръжливост. Женшенът засилва ефекта на азотния оксид. Повишава физическата издръжливост. Премахва умората и физическото изтощение. Като адаптоген премахва тревожността. Трибулус терестрис е нехормонален екстракт с андрогенно действие. Повишава нивото на мъжките полови хормони (напр. тестостерон) с 33%. Възстановява либидото, подобрява и удължава ерекцията.

Камагра се дозира по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Прилага се до овладяване на преждевременната еякулация и постигане на желаната полова издръжливост и мощ.

Banner

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.