повишаване на либидото

Повишаване на либидото – ето как!

5
(1)

Сексуалното желание не е константа и мнозина търсят работещи решения за повишаване на либидото в даден етап от живота си. Пълноценният интимен живот не само повишава благосъстоянието, но и влияе положително на здравето. Но трябва да сме наясно, че сексуалния апетит варира от човек на човек и е напълно нормално при дадени обстоятелства да спада. Факторите, които категорично повлияват желанието за интимност включват стрес, здравословни проблеми или угасване на страстта в романтичните взаимоотношения. Ето какво да опитате за възвръщане на интереса към секса.

Раздвижете се за повишаване на либидото

Редовните упражнения са полезни не само за поддържане на добра физическа форма, но и за повишаване на либидото. Физическата активност подобрява кръвообращението в тялото, включително и към половите органи. В допълнение при движение се освобождава хормона тестостерон, който повишава сексуалното желание.

По-специално танците могат да помогнат за подобряване на кръвообращението в тялото и да увеличат сексуалното желание. Движете се под ритъма на музиката и се отървете от задръжките си. Танцувайте сами или с партньора си, за да се впуснете в чувствено изживяване. Между другото, танците подобряват координацията и гъвкавостта, което се отразява положително на представянето в леглото.

Banner

Пълноценно хранене за възбуждане на сексуалния апетит

Балансираната и здравословна диета повлиява положително либидото. Някои храни като стриди, шоколад или аспержи могат да увеличат сексуалния апетит. Храните със здравословни мастни киселини също оказват влияние върху интимното желание. Те включват мазна риба, зехтин, авокадо. Пикантни храни като люти чушки или джинджифил буквално карат кръвта ни да се раздвижи. Лютивината предизвиква отделянето на хормона на щастието ендорфин в тялото. Това насърчава притока на кръв и задвижва кръвообращението. В същото време се уверете, че приемате достатъчно течности, тъй като дехидратацията може да доведе до намаляване на либидото.

Упражнения за тазовото дъно

Тазовото дъно е мускулна група, отговорна за контрола върху пикочния мехур, движенията на червата, както и за силата на ерекцията и оргазмите. Освен това поддържа вътрешните органи и позволява изправена стойка. Упражненията за тазовото дъно могат да помогнат за укрепването на тази мускулна област, като по този начин повишават сексуалната чувствителност и желание. За да локализирате тази мускулна група си представете, че трябва да спрете потока на урината при ходене по малка нужда. Упражнението включва свиване на тези мускули за около 5 секунди и задържане. Следва отпускане на напрежението за 5 секунди, преди да повторите упражнението още 10-15 пъти. Практикувайте тренировките за тазово дъно редовно.

Природен афродизиак за повишаване на либидото

Камагра / Kamagra® е доказано решение за повишаване на либидото при мъже и жени. Това натурално средство съчетава най-мощните природни екстракти познати от древността с действие, насочено към преодоляване на сексуалните дисфункции. В състава му са комбинирани висококачествени екстракти на Мака, Женшен, Трибулус терестрис и аминокиселината L-аргинин. При редовен прием ползите са за повишаване на сексуалния апетит, снемане на психическото и физическото напрежение и подобряване на половата мощ. Продуктът е предназначен за дълготрайно справяне с най-разпространените сексуални смущения и при двата пола и по-силно удовлетворение при интимен контакт. Няма данни за противопоказания и странични ефекти. Търсете в аптеките или поръчайте от сайта на електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.