ниско либидо след раждане

Ниско либидо след раждане – върнете сексуалното желание!

4.7
(20)

Ниско либидо след раждане е реален проблем, който се дължи на редица физически и психически причини. Докато явлението е напълно нормално при дамите, наскоро станали майки, липсата на сексуално желание не бива да се неглижира. Необходимо е и двамата партньори да положат усилия за подобряване на интимните отношения. Какво може да ви бъде от полза, за да си върнете желанието за сексуални преживявания след раждането – вижте в следващите редове.

Погрижете се за себе си

Грижата за останалите е характерно качество на всяка жена. С особена сила това важи, ако дамата е и майка. Едно обаче е нужно да запомните – за да имате сили да се грижите за любимите си хора, на първо място се погрижете за физическото и психическото си здраве. Намерете време между хилядите ангажименти да се поразходите сред природата, да приготвите любимото си ястие, вземете релаксираща вана или се отдадете на интересно четиво. Всичко, което ви зарежда с положителна енергия, се отразява благоприятно и върху желанието ви за интимни ласки.

Прекарвайте повече с партньора си

Вечеря у дома или гушкане пред телевизора – всеки акт на близост между партньорите е добър за интимните отношения. Хората, които по-често разменят целувки и прегръдки с любимия/любимата си, са по-щастливи и несъмнено правят повече секс. Запалете искрата в сексуалните си отношения чрез тези малки трикове и се радвайте на всеки миг заедно.

Banner

Говорете открито за проблема ниско либидо след раждане

Вероятно много жени срещат неразбиране от страна на партньора си относно липсата на желание за секс след раждането на детето. Това може да доведе до напрежение, чувство за притискане и други лични и междуличностни проблеми. За това е от огромно значение да се говори открито за проблема, като се търсят начини за разрешаването му и от двамата партньори. Това е добре да става поетапно, като първо премине периодът на балансиране на хормоните. Когато жената е готова могат да се обсъдят различни сексуални практики, предпочитани и от двамата партньори, за засилване на желанието за интимни преживявания.

Още един добър способ при ниско либидо след раждане

Ниското либидо е една от най-често срещаните сексуални дисфункции при жените след раждането. В тази връзка, медицински специалисти са разработили иновативно средство за дългосрочно справяне с това сексуално смущение. То съдържа единствено естествени екстракти, които му осигуряват ефективност и висок профил на безопасност при продължителна употреба. Описаният продукт е Камагра / Kamagra®. Той съдейства за повишаване на възбудимостта, сексуалното желание, подобряване на оргазмичната функция и постигане на хормонален баланс. По този начин благоприятно повлиява физическото и психо-емоционалното състояние на засегнатите, и интимната връзка между партньорите. Тъй като сексуалните нарушения могат да присъстват при всеки от партньорите, продуктът се предлага като терапевтично решение и за мъже, и за жени. Ако кърмите, се консултирайте със специалист преди започване на прием на продукта.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 20

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.